foto

Matti Lehtelä

  • nar. 28.5.1906
    Riihimäki, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 13.4.1971 (64 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Teatterituokio: Kalaa päivälliseksi (TV film)
Teatterituokio: Konditoria Myriam (TV film)
Virrensiru (TV film)
1969 Katsokaa tuomaria (TV film)
Viisitoista narua rahaa (TV film)
Čas růží
1968 Juuret (TV film)
Teatterituokio: Ihmissusi (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
1967 Kunniakuja (TV film)
Olviretki Schleusingenissa (TV film)
1966 Johan nyt on markkinat!
1965 Don Quijote ja Sancho Panza Jätkäsaaressa
Här börjar äventyret
Purasen häät (TV film)
1964 Juokse kuin varas
1963 Hopeaa rajan takaa
Jengi
Sissit
Totuus on armoton
1962 Vaarallista vapautta
1960 Děvče zasněžených lesů
Molskis, sanoi Eemeli, molskis!
Skandaali tyttökoulussa
1959 Ei ruumiita makuuhuoneeseen
Kovaa peliä Pohjolassa
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
Punainen viiva
1958 Autuas eversti
Kahden ladun poikki
Mies tältä tähdeltä
Niskavuoren naiset
Nuori mylläri
Pekka ja Pätkä miljonääreinä
Pieni luutatyttö
Sven Tuuva
Už nikdy nebude zítra
1957 1918
Herra Sotaministeri
Musta rakkaus
Niskavuori taistelee
Nummisuutarit
Pekka ja Pätkä ketjukolarissa
Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä
Pikku Ilona ja hänen karitsansa
Taas tyttö kadoksissa!
Vieras mies
Vääpelin kauhu
1956 Juha
Lain mukaan
Něco v člověku
Olet mennyt minun vereeni
Rintamalotta
1955 Kdo je bez viny
Onni etsii asuntoa
Poika eli kesäänsä
Sankarialokas
Tähtisilmä
Villi Pohjola
1954 Hilman päivät
Kovanaama
Laivan kannella
Laivaston monnit maissa
Leena
Olemme kaikki syyllisiä
Putkinotko
1953 Alaston malli karkuteillä
Kuningas kulkureitten
Se alkoi sateessa
Varsovan laulu
1952 Kulkurin tyttö
Kuollut mies kummittelee
Omena putoaa
Salakuljettajan laulu
1951 Kvinnan bakom allt
Radio tekee murron
Rion yö
Rovaniemen markkinoilla
1950 Hallin Janne
Isäpappa ja keltanokka
Maija löytää sävelen
Tanssi yli hautojen
1949 Jossain on railo
Kalle-Kustaa Korkin seikkailut
Kanavan laidalla
Professori Masa
Ruma Elsa
1948 Ihmiset suviyössä
1946 "Minä elän"
Kirkastuva sävel
1945 Ristikon varjossa
Vain sinulle
1944 Dynamiittityttö
Kuollut mies vihastuu
1943 Jees ja just
Katariina ja Munkkiniemen kreivi
Raudan kansaa
Salainen ase
Syntynyt terve tyttö
Tyttö astuu elämään
Varjoja Kannaksella
Varuskunnan "pikku" morsian
1942 Niin se on, poijaat!
Synnin puumerkki
1939 Rakuuna Kalle Kollola
1936 Taistelu Heikkilän talosta
1935 Kaikki rakastavat
1934 Siltalan pehtoori

TV seriály

1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)

Dokumentární

1954 Kohtalotoverit
1953 Takaisin yhteiskuntaan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky