foto

Eidži Wentz

  • nar. 8.10.1985 (33 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tiger Mask
2010 Nodame Kantâbire saishû gakushô - Gôpen
2008 Kitaro a odvěká kletba
2007 Captain Tokio
Kitaro
2006 Brave Story
Love Com
2005 Kamen Raidâ: The First

TV seriály

2010 Enzeru banku (TV seriál)
2007 Kira kira kenshûi (TV seriál)
2005 Tadashii Renai no Susume (TV seriál)
2004 Á tantei džimušo (TV seriál)
2003 Lion sensei (TV seriál)
2002 Tantei Kazoku (TV seriál)
1997 Kjúmei senši Nanosaver (TV seriál)

Dokumentární

2016 Henri Mitowa: Zen to hone

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace