foto

Ladislav Stritz

  • nar. 27.1.1935 (84 let)
    Martin, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1988 Jubileum (TV film)
1985 Prípad Archieho Mixa (TV film)
1984 Kamila ako zlo, ktoré nepoznáme (TV film)
1981 A čo láska? (TV film)
Dve slobodné bez záväzku (TV film)
Hlúpa rozprávka (TV film)
Jablčná Siska (TV film)
1980 Ach, tá láska pozemská (TV film)
Sú veci, o ktorých sa nehovorí (TV film)
1979 Prievidzský mriežkovaný (TV film)
S vetrom vo vlasoch (TV film)
Tuctové dievča (TV film)
1978 Revízor (divadelní záznam)
1976 Svadobný dar (TV film)
1975 Ex libris (TV film)
Kamarátka pre nás dvoch (TV film)
Príbeh o Fatime a Omarovi (TV film)
Zlaté jabĺčko (TV film)
1974 Benedikt (TV film)
Leto, ktoré nedozrelo (TV film)
Rudienka (TV film)
1973 Prípad Daniel (TV film)
1969 Cena (divadelní záznam)
Improvizácie na Thémato láska alebo Maco Debnár v 36 postavách rôznych (TV film)
Pozvanie na zámok (divadelní záznam)
Zločin na uliciach (TV film)
1968 O Slnečníkovi, Mesačníkovi, Veterníkovi (divadelní záznam)
1967 Blondína (TV film)
1966 Isté povinnosti (TV film)
1964 Charleyho teta (TV film)
Dundo a tí druhí (TV film)
Granátová náramnica (TV film)
O Vesne krásavici (TV film)
1963 Čarovná noc

TV pořady

1973 Od Dunaja k Tatrám (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1973 Od Dunaja k Tatrám (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace