foto

Johannes Gabriel

  • nar. 1969
    Lipsko, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Erzgebirgskrimi - Tödlicher Akkord (TV film)
2012 Für Elise
2010 Polizeiruf 110 - Schatten (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Tod eines Fahnders (TV film)
2006 Rudý kakadu
2003 Polizeiruf 110 - Kopf in der Schlinge (TV film)
2002 Smrt in-line (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Grawes letzter Fall (TV film)

TV seriály

2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zwei schwierige Herren (S21E35)
2013 1943 (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Verlustangst (S16E30)
2010 1942 (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Zurück auf Anfang (S01E01)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doppelleben (S02E09)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Abschied für immer (S01E07)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die schreckliche Wahrheit (S01E04)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky