foto

Johannes Gabriel

  • nar. 1969
    Lipsko, Sachsen, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Für Elise
2010 Polizeiruf 110 - Schatten (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Tod eines Fahnders (TV film)
2006 Rudý kakadu
2003 Polizeiruf 110 - Kopf in der Schlinge (TV film)
2002 Smrt in-line (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Grawes letzter Fall (TV film)

TV seriály

2013 1943 (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace