foto

Natalie Ogle

  • nar. 1960
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher: Der magische Bus (TV film)
2002 Žár mládí (TV film)
1986 The Importance of Being Earnest (TV film)
1985 Mirch Masala
Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
Time and the Conways (TV film)
1984 Camille (TV film)
1983 Aerodrome, The (TV film)
1978 The Stud
1977 Joseph Andrews

TV seriály

1990 Yellowthread Street (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1986 David Copperfield (TV seriál)
1985 Home to Roost (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Záhady Slavičího domu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
1982 We'll Meet Again (TV seriál)
1981 Stay with Me Till Morning (TV seriál)
1980 Pride and Prejudice (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
The Old Curiosity Shop (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky