foto

Rauha Rentola

  • nar. 4.2.1919
    Kuhmoinen, Finsko
  • zem. 20.7.2005 (86 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Liian iso keikka
1984 Hengenmies (TV film)
Yöjuttu: Merkitty (TV film)
1983 Jokamies (TV film)
1982 Jousiampuja
1975 Talvinen tarina (TV film)
1969 Kolme valkoista paitaa (TV film)
1968 Lude (TV film)
Sirkku (TV film)
Vaimoni kummittelee (TV film)
1967 Ihmisiä elämän pohjalla (divadelní záznam)
Kahden maanantain muisto (TV film)
Teatterituokio: Ruma ankanpoikanen (TV film)
1966 Kapinoitsijan varjo (TV film)
Lokki (TV film)
1964 Teatterituokio: Viisas tohvelisankari (TV film)
1963 Oi nuoruus (TV film)
Turkasen tenava!
Tätini kynä (TV film)
1962 Hän varasti elämän
Ihana seikkailu
Kesäyön unelma (TV film)
Naiset, jotka minulle annoit
1961 Kaasua, komisario Palmu!
Katariina kaunis leski (TV film)
Me
Merihevonen (TV film)
Miljoonavaillinki
Oksat pois..!
Tulipunainen kyyhkynen
Tyttö ja hattu
Voi veljet, mikä päivä!
1960 Ukkosta Jalavakadulla (TV film)
1959 Kovaa peliä Pohjolassa
1958 Asessorin naishuolet
Paksunahka
Sotapojan heilat
1957 Niskavuori taistelee
1956 Olet mennyt minun vereeni
Silja - nuorena nukkunut
1955 Helunan häämatka
Pastori Jussilainen
1954 Kasarmin tytär
Kun on tunteet
Oi, muistatkos...
Olemme kaikki syyllisiä
1953 Huhtikuu tulee
Kolmiapila
Maailman kaunein tyttö
Pekka Puupää kesälaitumilla
1952 Hän tuli ikkunasta
Kaikkien naisten monni
Komppanian neropatit
Kulkurin tyttö
Radio tulee hulluksi
Silmät hämärässä
Yhden yön hinta
1950 Amor hoi!
Hallin Janne
Katarina kaunis leski
Maija löytää sävelen
Tanssi yli hautojen
1949 Hornankoski
Kalle-Kustaa Korkin seikkailut
Katupeilin takana
Prinsessa Ruusunen
Ruma Elsa
Vain kaksi tuntia
1948 "Sankari kuin sankari"
Haaviston Leeni
Hormoonit valloillaan
Irmeli, seitsentoistavuotias
Laitakaupungin laulu
Laulava sydän
Neljästoista vieras
Palkkapäivä
1947 Hedelmätön puu
Kultamitalivaimo
Kuudes käsky
Naiskohtaloita
Pimeänpirtin hävitys
Suopursu kukkii
1946 "Minä elän"
Kirkastuva sävel
Synd
Synnin jäljet
Viikon tyttö
1945 En ole kreivitär
Valkoisen neilikan velho
Vuokrasulhanen
1944 Dynamiittityttö
Kartanon naiset
1943 Jees ja just
Neiti Tuittupää
Syntynyt terve tyttö
Tositarkoituksella
1942 Hopeakihlajaiset
Kuollut mies rakastuu
Oi, aika vanha, kultainen...!
1941 Kaivopuiston kaunis Regina
Onnellinen ministeri
Suomisen perhe
Täysosuma
1939 Sedm bratří
Vihtori ja Klaara

TV seriály

1995 Bongari (TV seriál)
Linnun rengastus (E10)
Käki pesässä (E09)
Ei suulas linnuksi (E07)
1994 Bongari (TV seriál)
Outo lintu (E05)
Siellä jossakin (E04)
Parvesta eksynyt (E03)
další epizody (4)
1983 Harjunpää och kalla döden (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1969 Naapurilähiö (TV seriál)
1966 Tarinatalo (TV seriál)
1965 Sisarukset (TV seriál)
1964 Tuulensuun tuvassa (TV seriál)
1961 Mitä tehdä? (TV seriál)

Dokumentární

2005 Se on valkoista - Valion mainonnan historia
1997 Nyrkin ja hellan välissä - a.z.
1966 Ella Eronen muitten silmin (TV film)
1960 Lasin sinfoniaa
1955 Ensimmäinen suomalainen televisiolähetys (TV film)
Liikunnan suloutta
1954 Työn ja kisan kädenlyönti - vyp.
1951 Hankien kutsu
Rahan rata
1950 Tulin maailmaan
1948 Jussit on jaettu ja juhlittu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky