foto

Arvo Lehesmaa

  • nar. 22.10.1901
    Pori, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 18.5.1973 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Sestřička - a.z.
1973 Pohjantähti
1969 Kustaa Vaasa (TV film)
Viisitoista narua rahaa (TV film)
1968 Itätuuli (TV film)
Perimmäisten ammattien äärellä (TV film)
Teatterituokio: Tiedättekö miksi? (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
1967 Ihmisiä elämän pohjalla (divadelní záznam)
Sodan ja rauhan äänet (TV film)
1966 Mona Lisan hymy (TV film)
1965 Woyzeck (TV film)
1963 Joku teistä (TV film)
1962 Varjostettua valoa
Älä nuolase...
1961 Kertokaa se hänelle...
Minkkiturkki
Olin nahjuksen vaimo
1960 Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Molskis, sanoi Eemeli, molskis!
Omyl komisaře Palmua
1959 Kohtalo tekee siirron
Kovaa peliä Pohjolassa
Taas tapaamme Suomisen perheen
1958 Mies tältä tähdeltä
Pekka ja Pätkä miljonääreinä
1957 Herra Sotaministeri
Risti ja liekki
1956 Viisi vekkulia
1955 Helunan häämatka
Kdo je bez viny
Kukonlaulusta kukonlauluun
Pekka ja Pätkä pahassa pulassa
Rakas lurjus
Tähtisilmä
1954 "Minäkö isä!"
Herra Helsinki
Herrojen Eeva
Hilman päivät
Leena
1953 Alaston malli karkuteillä
Pekka Puupää
Sillankorvan emäntä
Tyttö kuunsillalta
1952 "Jees, olympialaiset", sanoi Ryhmy
Bílý sob
Kuollut mies kummittelee
Radio tulee hulluksi
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
Yhden yön hinta
1951 Kvinnan bakom allt
Pitkäjärveläiset
Radio tekee murron
Sadan miekan mies
Vain laulajapoikia
1950 Isäpappa ja keltanokka
Katarina kaunis leski
Köyhä laulaja
Maija löytää sävelen
Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin
Tanssi yli hautojen
1949 Aaltoska orkaniseeraa
Orpopojan valssi
Prinsessa Ruusunen
Rosvo Roope
Ruma Elsa
Serenaadiluutnantti
1948 Haaviston Leeni
Hormoonit valloillaan
Laitakaupungin laulu
Neljästoista vieras
Ruusu ja kulkuri
1947 Kultamitalivaimo
Naiskohtaloita
Pikku-Matti maailmalla
Suopursu kukkii
Särkelä itte
1946 "Minä elän"
Naimisiin päiväksi
Nuoruus sumussa
1945 En ole kreivitär
Linnaisten vihreä kamari
Mikä yö!
Tähtireportterit tulevat
Vain sinulle
Vastamyrkky
1944 Kuollut mies vihastuu
1943 Jees ja just
Proměněné srdce
Valkoiset ruusut
1941 Ryhmy ja Romppainen
Täysosuma
Viimeinen vieras
1940 Eulalia-täti
Ketunhäntä kainalossa
Lapseni on minun

TV seriály

1967 Hulukkoset (TV seriál)
Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1965 Asemahotelli (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)
Syntipukki (TV seriál)
1962 Huivi (TV seriál)
Kaverukset (TV seriál)
1961 Mitä tehdä? (TV seriál)

Dokumentární

1997 Nyrkin ja hellan välissä - a.z.
1949 Suomi hymyilee
1941 Puolustusvoimain katsaus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky