foto

Megan Duffy

  • nar. 22.8.1979 (41 let)
    Springfield, Massachusetts, USA

Biografie

Megan M. Duffy narozená 22. srpna 1979 ve Springfieldu, Massachusetts je americká herečka a producentka se sídlem v Los Angeles. Mládí prožila studováním tance, vyhrála stipendium na Broadway Dance Center ve věku 14 let. Po zranění se přestěhovala do Los Angeles, kde nyní pracuje jako modelka, herečka a producentka.

Jako herečka se Megan M. Duffy objevila v několika národních reklamách a televizních pořadech, včetně: Torchwood: Miracle Day, Mad Men a Gilmorova děvčata. Megan se také objevila ve videoklipech pro Reginu Spektor nebo My Chemical Romance. Také hrála Lucii v celovečerním filmu Maniac (2012).

Megan se jako producentka zaměřuje na nezávislé filmy, např.  Your name here, kde hraje Bill Pullman a  také hudební videa jako Smashing Pumpkins's GLOW.

Zbyněk "zbyshek" Moník

Herecká filmografie

Filmy

2020 Juke Box Hero
2018 All the Creatures Were Stirring
Seeing Green
This is Our Christmas
2016 Holidays
2015 Fun Size Horror: Volume Two
2014 Camp Takota
Hag
2012 Maniak
2008 Your Name Here
2005 Little Athens
2004 Purgatory House

TV seriály

2014 Dating Pains (TV seriál)
2011 Torchwood (TV seriál)
End of the Road (S04E08)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nevěsta (S05E23)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Šílená sběratelka (S05E12)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Babylon (S01E06)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Další rána (S04E19)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Seeing Green

Host

TV pořady

1991 KTLA Morning News (TV pořad)