foto

Megan Duffy

  • nar. 22.8.1979 (37 let)
    Springfield, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Megan M. Duffy narozená 22. srpna 1979 ve Springfieldu, Massachusetts je americká herečka a producentka se sídlem v Los Angeles. Mládí prožila studováním tance, vyhrála stipendium na Broadway Dance Center ve věku 14 let. Po zranění se přestěhovala do Los Angeles, kde nyní pracuje jako modelka, herečka a producentka.

Jako herečka se Megan M. Duffy objevila v několika národních reklamách a televizních pořadech, včetně: Torchwood: Miracle Day, Mad Men a Gilmorova děvčata. Megan se také objevila ve videoklipech pro Reginu Spektor nebo My Chemical Romance. Také hrála Lucii v celovečerním filmu Maniac (2012).

Megan se jako producentka zaměřuje na nezávislé filmy, např.  Your name here, kde hraje Bill Pullman a  také hudební videa jako Smashing Pumpkins's GLOW.

Zbyněk "zbyshek" Moník

Herecká filmografie

Filmy

2017 Juke Box Hero
2016 Holidays
2015 Fun Size Horror: Volume Two
2014 Camp Takota
2012 Maniak
2008 Your Name Here
2005 Little Athens
2004 Purgatory House

TV seriály

2014 Dating Pains (TV seriál)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nevěsta (S05E23)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Babylon (S01E06)
2006 Torchwood (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Další rána (S04E19)

TV pořady

1991 KTLA Morning News (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace