foto

Peter Schrøder

  • nar. 13.6.1946 (74 let)
    Vemb, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 De forbandede år
2009 Raněné srdce
Ved verdens ende
2006 Drobkové – Zase jsou tu Vánoce
Jednou budem dál
2005 Die blaue Grenze
Dommeren
2002 At kende sandheden
2000 Juliane
1999 Antenneforeningen
Klinkevals
Seth
1995 Kun en pige
1994 Krummerne 3 - Fars gode idé
1993 Brandbilen som försvann
Hjælp - min datter vil giftes
König & Consorten (TV film)
1992 Drobánkovi 2
Sofie
1991 Drobánkovi
Høfeber
1990 Springflod
1989 En verden til forskel
1988 Himmel og helvede
1986 Barndommens gade
Vražda v temnotě
1985 Elise
Livet er en god grund (TV film)
1984 Busters verden
1983 Kurt og Valde
1981 Gumový Tarzan
Langturschauffør
1980 Kvindesind
Lille Virgil og Orla Frøsnapper
Svobodný otec (TV film)
1978 Honning måne
1976 Det begyndte med Mathilde (TV film)

TV seriály

2014 Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
Vold og magt - del 1 (S01E09)
Liv og legeme - del 2 (S01E08)
další epizody (10)
2010 Vláda (TV seriál)
Státní návštěva (S01E06)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 4, 1951 (S01E04)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
1998 Brødrene Mortensens jul (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1994 Flemming og Berit (TV seriál)
1992 Mørklægning (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)
1990 Begær, Lighed Og Broderskab (TV seriál)
Den gode, den onde og den virk'li sjove (TV seriál)
Jul i den gamle trædemølle (TV seriál)
1987 Jednou jeden policajt (TV seriál)
1984 Anthonsen (TV seriál)
1982 Een stor familie (TV seriál)
1978 Et par dage med Magnus (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Lotto
1995 Kun en pige
1993 Det forsømte forår

TV seriály

2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2003 Bodilprisen 2003 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky