foto

Martyn Burke

  • nar. 14.9.1952 (66 let)
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Ve jménu Angela
1999 Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1981 Poslední honička
1978 Power Play
1976 The Clown Murders

Dokumentární

2007 America at a Crossroads (TV seriál)
1988 Witnesses
1973 Carnivals (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Piráti ze Silicon Valley (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace