foto

Martyn Burke

  • nar. 14.9.1952 (67 let)
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Ve jménu Angela
1999 Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1981 Poslední honička
1978 Power Play
1976 The Clown Murders

Dokumentární

2011 Under Fire: Journalists in Combat
2007 America at a Crossroads (TV seriál)
2003 Making 'Avenging Angelo'
1988 Witnesses
1982 KGB Connections, The (TV film)
1973 Carnivals (TV film)

TV pořady

2008 Spécial investigation (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Farma zvířat (TV film)
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1998 Války Pentagonu (TV film)
1997 Druhá občanská válka (TV film)
1995 Sladký čas (TV film)
1984 Přísně tajné!
1981 Poslední honička
1978 Power Play
1976 The Clown Murders

Dokumentární

2011 Under Fire: Journalists in Combat
1988 Witnesses
1982 KGB Connections, The (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

1981 Poslední honička

Dokumentární

2011 Under Fire: Journalists in Combat
1973 Carnivals (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Making 'Avenging Angelo' - herec, vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky