foto

Tommy Kirk

  • nar. 10.12.1941 (78 let)
    Louisville, Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Education of a Vampire, The
2000 Club Dead
1998 Billy Frankenstein
1997 Malá čarodějka
1995 Attack of the 60 Foot Centerfold
1987 Streets of Death
1976 My Name Is Legend
1972 Blood of Ghastly Horror
1971 Ride the Hot Wind
1969 'It's Alive!' (TV film)
1967 Catalina Caper
It's a Bikini World
Mars Needs Women (TV film)
Stopa blesku
1966 The Ghost in the Invisible Bikini
Unkissed Bride, The
1965 The Monkey's Uncle
The Wild Weird World of Dr. Goldfoot (TV film)
Village of the Giants
1964 Pajama Party
The Misadventures of Merlin Jones
1963 Divoch Sam
Flubberův potomek
1962 Bon Voyage!
Moon Pilot
1961 Babes in Toyland
Roztržitý profesor
1960 Švýcarský Robinson
1959 Chundelatý pes
1957 Zrzoun
1956 Down Liberty Road
The Peacemaker

TV seriály

2020 Ledová archa (TV seriál)
Přístup je moc (S01E03)
Připraveni na nejhorší (S01E02)
1973 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Deadline (S01E20)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
1960 Angel (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Hardy Boys: The Mystery of the Ghost Farm (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Hardy Boys: The Mystery of the Applegate Treasure (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Mickey Mouse Club (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky