foto

Sturla Gunnarsson

  • nar. 1.1.1951 (67 let)
    Reykjavik, Island
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Ice Soldiers
2006 Cesta k vítězství (TV film)
2005 Beowulf: Král barbarů
2002 100 dní v džungli (TV film)
Man Who Saved Christmas, The (TV film)
2001 Na ptáky jsme krátký
2000 Pohrdání (TV film)
1999 Dangerous Evidence: The Lori Jackson Story (TV film)
Ricky Nelson: Original Teen Idol (TV film)
1998 Such a Long Journey
1997 Joe Torre: Curveballs Along the Way (TV film)
1996 Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
We the Jury (TV film)
1994 Deník Evelyn Lau (TV film)
1991 Diplomatic Immunity

TV seriály

2016 Motiv (TV seriál)
Co nám tají minulost (S04E09)
Zásah zvenčí (S04E06)
2015 Motiv (TV seriál)
Obrat osudu (S03E08)
Strom sebevrahů (S03E05)
Kdo tady velí? (S03E02)
2014 Motiv (TV seriál)
Polibek smrti (S02E12)
Zlá blondýna (S02E06)
Udělali ze mne zločince (S02E02)
2013 Motiv (TV seriál)
Spodní proud (S01E08)
Veřejný nepřítel (S01E05)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1990 Scales of Justice (TV seriál)
1988 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Emissary (S02E03)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Dokumentární

2014 Monsoon
2011 The National Parks Project
2010 Force of Nature: The David Suzuki Movie
2008 Air India 182
1997 Gerrie & Louise
1987 Where Is Here?
1985 Final Offer (TV film)
1982 After the Axe

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Hněv bohů

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Monsoon
2008 Air India 182

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace