foto

Sturla Gunnarsson

  • nar. 1.1.1951 (69 let)
    Reykjavik, Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Ice Soldiers
2006 Cesta k vítězství (TV film)
2005 Beowulf: Král barbarů
2002 100 dní v džungli (TV film)
The Man Who Saved Christmas (TV film)
2001 Na ptáky jsme krátký
2000 Pohrdání (TV film)
1999 Dangerous Evidence: The Lori Jackson Story (TV film)
Ricky Nelson: Original Teen Idol (TV film)
1998 Such a Long Journey
1997 Joe Torre: Curveballs Along the Way (TV film)
1996 Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
We the Jury (TV film)
1994 Deník Evelyn Lau (TV film)
1991 Diplomatic Immunity

TV seriály

2019 Street Legal (TV seriál)
2018 Schitt's Creek (TV seriál)
Singles Week (S04E12)
The Rollout (S04E11)
The Jazzaguy (S04E08)
další epizody (6)
2016 Motiv (TV seriál)
Co nám tají minulost (S04E09)
Zásah zvenčí (S04E06)
2015 Motiv (TV seriál)
Obrat osudu (S03E08)
Strom sebevrahů (S03E05)
Kdo tady velí? (S03E02)
2014 Motiv (TV seriál)
Polibek smrti (S02E12)
Zlá blondýna (S02E06)
Udělali ze mne zločince (S02E02)
2013 Motiv (TV seriál)
Spodní proud (S01E08)
Veřejný nepřítel (S01E05)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Kiss (E13)
Venus (E12)
Bacon (E06)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1990 Scales of Justice (TV seriál)
1989 Pásmo soumraku (TV seriál)
Stranger in Possum Meadows (S03E17)
1988 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Emissary (S02E03)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Dokumentární

2014 Monsoon
2011 The National Parks Project
2010 Force of Nature: The David Suzuki Movie
2008 Air India 182
1997 Gerrie a Louise
1987 Where Is Here?
1985 Final Offer (TV film)
1982 After the Axe

Kameramanská filmografie

Filmy

1978 Passage

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Hněv bohů

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Monsoon
2008 Air India 182

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky