foto

Züli Aladag

  • nar. 2.1.1968 (53 let)
    Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Brüder (TV film)
Kommissar Marthaler – Die Sterntaler-Verschwörung (TV film)
2016 Tatort – Im gelobten Land (TV film)
Teroristé hákového kříže: Oběti - Nezapomeňte na mě (TV film)
2015 300 Worte Deutsch
Tatort - Schwerelos (TV film)
2014 Die Fahnderin (TV film)
2009 Bloch - Tod eines Freundes (TV film)
2006 Wut (TV film)
2005 Místo činu: Kolín - Smrt na ledě (TV film)
2003 Místo činu: Kolín - Mateřská láska (TV film)
2002 Sloní srdce
1999 Bevor der Tag anbricht

TV seriály

2019 V mysli pachatele (TV seriál)
2015 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Allesfresser (S04E04)
Ausgeträumt (S04E03)
2014 Dating Daisy (TV seriál)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Ztráta paměti (S05E08)
Smrt gigola (S05E07)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Smrt proti lásce (S04E08)
Stín (S04E07)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Die kleinen Dinge (E08)
Selbstjustiz (E07)
Dämmerung (E06)
další epizody (5)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 300 Worte Deutsch

Producentská filmografie

Dokumentární

2000 Enter

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky