foto

Jennifer Warren

  • nar. 12.8.1941 (78 let)
    Greenwich Village, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Partneři ve zločinu
1997 Za každou cenu (TV film)
1994 Beans of Egypt, Maine, The
1991 Život pod psa
1989 Detailní záběr (TV film)
1988 Gambler (TV film)
1987 Osudná droga
1985 Mirrors (TV film)
1984 Amazons (TV film)
Mutant
1983 Confessions of a Married Man (TV film)
1982 Paper Dolls (TV film)
1981 Freedom (TV film)
The Choice (TV film)
The Intruder Within (TV film)
1980 Angel City (TV film)
1979 Champions: A Love Story (TV film)
The Swap
1978 First, You Cry (TV film)
Ledové království
Steel Cowboy (TV film)
1977 Jiný muž, jiná šance
Nakládačka
1976 Banjo Hackett (TV film)
Shark Kill (TV film)
1975 Noc postupuje
1974 After the Fall (TV film)
1969 Sam's Song

TV seriály

1984 Celebrity (TV seriál)
Papírové panenky (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Burn Out (S02E17)
1974 ITV News (TV seriál)

Dokumentární

2017 Half the Picture

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1969 Della (TV pořad)
1967 The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky