foto

Richard Evans

  • nar. 23.1.1935 (84 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Emperor of Time
2007 Shadow of Rain
1994 Madonna: Ztracená nevinnost (TV film)
1991 Vzhůru ke dnu!
1987 Deadly Care (TV film)
1979 When Hell Was in Session (TV film)
1977 Ostrovy uprostřed proudu
1974 Honky Tonk (TV film)
The Nickel Ride
1973 Cry Rape (TV film)
1972 Dirty Little Billy
Original: Do Not Project
Welcome Home, Johnny Bristol (TV film)
1970 Macho Callahan
1966 Operation Razzle-Dazzle (TV film)
1965 Return of Mr. Moto, The
Synanon
1960 Too Soon to Love
Únos

TV seriály

2004 The Brief (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Lotsa Luck (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 The New People (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Principy moci (S02E23)
1967 Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Preview Tonight (TV seriál)
Shane (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 African Patrol (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace