foto

Inka Victoria Groetschel

  • nar. 11.8.1967
    Berlín, Německo
  • zem. 6.3.2009 (41 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Große Lügen!
1997 Gestohlenes Mutterglück (TV film)
1996 Das Traumschiff - Singapur (TV film)
1995 Spící tygr (TV film)
1988 Linie 1

TV seriály

2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
So weit die Gefühle tragen (S09E37)
Auf der Suche nach dem Glück (S09E20)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Glaube, Hoffnung, Liebe (S06E20)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1998 Příteli můj 2 (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Entre terre et mer (TV seriál)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky