foto

Alan Parker

  • nar. 26.8.1944 (74 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Stormbreaker
2005 Děsivá minulost (TV film)
2004 Den D (TV film)
2003 Křivák (TV film)
Zimní slunovrat (TV film)
2002 Pláč (TV film)
Tough Love (TV film)
2001 Viktorie a Albert (TV film)
2000 Bomber (TV film)
Britannic (TV film)
1999 Dead On Time
Nancherrow (TV film)
1998 Oktober (TV film)
Round Tower, The (TV film)
Unknown Soldier, The (TV film)
1997 Zpívání na střeše
1995 Phoenix and the Magic Carpet, The
1994 Běsnící spravedlnost (TV film)
1993 Co žere Gilberta Grapea
1992 Být nejlepší (TV film)
1990 Hlas srdce (TV film)
V časové tísni
1988 American Gothic
1984 Frankenstein (TV film)
1983 Čelisti 3
1977 Philby, Burgess and Maclean (TV film)

TV seriály

2007 Fallen Angel (TV seriál)
2003 Family (TV seriál)
2001 Výměna (TV seriál)
1998 Colour Blind (TV seriál)
1996 Rhodes (TV seriál)
1990 Jupiter Moon (TV seriál)
Making News (TV seriál)
1986 Farrington of the F.O. (TV seriál)
Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Strážný Anděl (S03E10)
Past (S03E09)
Cortezova spojka (S03E08)
další epizody (10)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Přízrak (S02E10)
Muž v červeném kabátě (S02E09)
Vražda na objednávku (S02E08)
další epizody (20)
1984 Duty Free (TV seriál)
1983 One Summer (TV seriál)
1972 Adventures of Sir Prancelot, The (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)

Dokumentární

2005 Coast (TV seriál)
2003 Putování s pravěkými lidmi (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace