Reklama

Reklama

Stormbreaker

  • USA Stormbreaker (více)
Trailer

Obsahy(1)

Natočeno podle prvního dílu populární knižní série Anthonyho Horowitze, který je zároveň autorem scénáře filmu. Stormbreaker je rafinovaná počítačová hra, která převrátila vzhůru nohama život jednoho obyčejného kluka. Po letecké katastrofě, při které zahynou oba jeho rodiče, je čtrnáctiletý Alex Rider (Alex Pettyfer) vychováván strýcem Ianem (Ewan McGregor). Ten za záhadných okolností zemře a ukáže se, že vedl dvojí život. Na jedné straně spořádaný bankovní úředník, a na straně druhé špión MI6, kterého sprovodil ze světa nájemný vrah. Alex je osloven speciální jednotkou MI6, aby dokončil nebezpečný úkol, který jeho strýc nemohl splnit. Jeho posláním je předstírat počítačového maniaka, který by zjistil, co přesně je a k čemu bude sloužit počítačová herní konzole Stormbreaker, kterou se chystá uvést na trh Darrius Sayle (Mickey Rourke). Aniž by to věděl, byl strýčkem dlouhodobě připravován na podobnou misi. Dobrou průpravou pro dráhu neohroženého špióna se mu staly adrenalinové sporty jako potápění, horolezectví, ale i znalost šifrovacích kódů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Typický akční film pro teenagery. Některé pasáže a nápady se podobají Agentu 007 víc, než by bylo zdrávo, ten kluk co hraje hlavního hrdinu by se měl naučit, že v herecké branži se občas šiknou i nějaké emoce nebo mimika. Důvod, proč dávám tohleto hodnocení, je ten, že je to celkem slušná akce, která rychle odsejpá a film víceméně nenudí. Další klasické akční béčko pro teenagery si nezaslouží nic víc než slabší 3 hvězdy. ()

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Film není ani pro děti a vlastně ani pro dospělé, není ani komedií ani bondovkou, některé prvky jsou dobře udělané a jiné zase bijí do očí svým špatným provedením. Hlavní záporák je špatná napodobenina jokera a jediný herec který filmu dodal správný nádech zmizel po pár krátkých minutách.. Ale myslím, že pro děti do 15i let by přeci jen mohl mít úspěch, jinak ostatním asi nenabízí nic zajímavého, nového,dobře zahraného, nebo kvalitní triky. ()

Reklama

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Tupé. Nekonečně tupé ... a navíc špatně zahrané. Čas od času mě i snímky s nevalným průměrným hodnocením dokážou mile překvapit, ale TOHLE dílko opravdu není ten případ. Jakoby se jeho IQ pohybovalo v záporných číslech - a prakticky nezáleží na tom, komu je určené, neboť je urážkou vkusu jakékoli cílové skupiny diváků. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Blond. James Blond. Možná je tu nový agent nula nula něco, ale obávám se, že po dvou protřepaných Martini by jej zmohl spánek a před sexuální aktivitou Bondgirls ho k jeho škodě ještě chrání zákon.. Nepříliš vážně se beroucí taškařice doplácí na to, že si hlavní herecký hrdina při pohledu okýnkem karavanu na nahou Alicii Silverstone ulevil od mladického pnutí tam dole a výstup této činnosti utřel do několika stránek vytržených ze scénáře.. Pokud bude mít Stormbreaker nějaké pokračování, nechám si ho ujít. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Všetky tri hviezdy za Billa Nighyho - ten chlap je proste Boh. Jeho "úsmev so zachrochtaním" už síce poznáme z iných filmov, ale stále funguje výborne. Inak slušné remeslo, len ten koniec mizerný. Každopádne hlavný predstaviteľ je asi stokrát sympatickejší než "Eragon" a vôbec - tomuto filmu by som doprial minimálne také tržby ako "dedičstvu dračích jazdcov". ()

Galerie (53)

Zajímavosti (8)

  • Kniha o Alexu Riderovi se po celém světě prodalo více než 8 milionů výtisků a byly přeložené do 28 jazyků. Časem by mělo být zfilmovaných i dalších pět dílů, přičemž na vydání čeká ještě sedmý příběh „Snakehead“. (imro)
  • Jelikož Alex Rider šplhá po horách, potápí se či dělá množství jiných extrémních sportů, je to jedna z nejzatěžovanějších postav, jaké kdy ztvárnil dětský herec. (imro)

Související novinky

Andělé a démoni už příští rok

Andělé a démoni už příští rok

17.04.2007

Chvíli kolem tohoto tématu vládlo až podezřelé ticho a my už začali doufat, že Tom Hanks a Ron Howard pochopili, jakou ostudu si Šifrou mistra Leonarda udělali a definitivně dali od zamýšleného… (více)

Reklama

Reklama