foto

Nora Salinas

  • nar. 7.6.1976 (43 let)
    Monterrey, Nuevo Leon, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Fuego en la sangre

TV seriály

2017 El bienamado (TV seriál)
2014 La Malquerida (TV seriál)
2013 La Tempestad (TV seriál)
2012 Un refugio para el amor (TV seriál)
2007 Amor sin maquillaje (TV seriál)
Destilando amor (TV seriál)
Fuego en la sangre (TV seriál)
2006 La fea más bella (TV seriál)
2005 Sueños y caramelos (TV seriál)
2004 Amy, la niña de la mochila azul (TV seriál)
2001 Navidad sin fin (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 DKDA: Sueños de juventud (TV seriál)
Rosalinda (TV seriál)
1997 Esmeralda (TV seriál)
1996 Confidente de secundaria (TV seriál)
1994 Agujetas de color de rosa (TV seriál)
1986 Cicatrices del alma (TV seriál)