foto

Almut Eggert

  • nar. 7.6.1937 (83 let)
    Rostock, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Ich melde einen Selbstmord (TV film)
Knick - Die Geschichte einer Wunderheilung, Der (TV film)
1985 250.000 Mücken im Pappkarton (TV film)
Palace
1980 Die Alten kommen (TV film)
Drei Schlafzimmer (TV film)
Urlaub, Der (TV film)
Warum die UFOs unseren Salat klauen
1973 Alter Kahn und junge Liebe
1972 Knast (TV film)
1971 Der Teufel kam aus Akasava
1970 Unter den Dächern von St. Pauli
1969 Klein Erna auf dem Jungfernstieg
Rückkehr, Die (TV film)
Výstřely na Broadwayi
1968 Ostern (TV film)
Reisegesellschaft, Die (TV film)
1967 Crumbles letzte Chance (TV film)
Der Tod eines Mitbürgers (TV film)
Ein Mann, der nichts gewinnt (TV film)
1966 Der Mann, der sich Abel nannte (TV film)
Liebenden von Florenz, Die (TV film)
1965 Auf einem Bahnhof bei Dijon (TV film)
Mrs. Cheney's Ende (TV film)
1964 Bezaubernde Mama (TV film)
Lebenskünstler (TV film)
Spätsommer (TV film)
1963 Wiedersehen auf Raten (TV film)
1961 Geburtstagsfeier, Die (TV film)
Question 7
1958 Wie es euch gefällt (TV film)

TV seriály

1998 Místo činu (TV seriál)
Frankfurt - Růže pro Naďu (S01E378)
1997 Kobra 11 (TV seriál)
Ztracená dcera (S02E06)
Atentát (S02E05)
Nouzové přistání (S02E04)
další epizody (6)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Konečná pro všechny (S01E09)
Samuraj (S01E08)
Falešní policisté (S01E07)
další epizody (9)
SK Babies (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Tücken des Alltags (TV seriál)
1988 Místo činu (TV seriál)
Schuldlos schuldig? (S01E202)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Tödliche Blende (S01E183)
Die kleine Kanaille (S01E177)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Tod macht erfinderisch (S01E174)
1984 Turf (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Ich heirate eine Familie (TV seriál)
Jakob und Adele (TV seriál)
1980 Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
Wie soll man leben, wenn man nicht sterben will (E02)
Cafe Wernicke (TV seriál)
1978 Místo činu (TV seriál)
Sterne für den Orient (S01E93)
1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
1967 Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky