foto

Stuart Bentley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Strange But True
2016 Mother
2013 Beat
2012 Vloupačka

TV seriály

2017 SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Hang the DJ (S04E04)
2015 Humans (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
This Is England '90 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)

Dokumentární

2014 Naše světová válka (TV seriál)
2012 Swansea Love Story (TV film)

Hudební videoklipy

2011 Tinie Tempah ft. Ellie Goulding - Wonderman (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace