Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenze (102)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako předchozí epizoda, i Hang the DJ dávám tři a půl hvězdičky. Tentokrát se ale klaním ke čtyřem, protože i přes to, že se jednalo o další romantickou slaďárnu, celá epizoda mě bavila od začátku až do konce. Sice mě mrzí, že už to není ten Black Mirror, co byl ve druhé a třetí řadě, ale pořád to má aspoň zajímavé náměty. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok na začátek musím říct, že fakt do prdele nevím proč koukám na čtvrtou epizodu čtvrtý série, když jsem neviděla ani celou druhou a třetí. Tak teď už k normálnímu komentu (proč to vždycky tak okecavám sakra). No tak tohle je přesně jedna z těch epizod, která má skvělej nápad (jako celý Black Mirror), ale prostě mě moc nezaujme. Asi na tom bude mít podíl i to, že mě nebaví tak 90% epizod zameřenejch na vztahy hmm. Jo a taky možná ten debilni happy ending, kterej byl fakt cheesy. Hodnocení: 6/10 ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolik jim systém vyměřil? Kdy se ohlásí doba zániku? Budou to tři roky nebo jen pár hodin? Času dostali pramálo, ale oba cítili, že to tam prostě je. Brzy tak začali pochybovat o logice celého systému. Veskrze obyčejné, ale stejně jako epizoda předchozí série San Junipero milé a intenzivní, stejně jako pouto, které mezi ústřední dvojicí vzniklo. Pouto, které chtě nechtě omezují okolní zákony. Hlavní dvojice si ohromně sedla, ona (Georgina Campbell) absolutně rozkošná. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím že řada z nás, kdo mají nějakou zkušenost z delšího období seznamování plného omylů, by nějakou řídící aplikaci ráda uvítala. Aspoň na chvíli. Scenárista Brooker to s námi má těžké. Chceme po něm vše, aby tam byl orginální nápad a potom ještě nějaký zvrat atd. Jenomže u většiny zápletek těch možností není až tolik, a pak si zoufáme, když jsme pointu uhádli dopředu. Je to milé vztahové drama, které mě nenudilo. ()

Endurion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romantická komedie je žánr, kterým kategoricky opovrhuji. Vlastně ze všech romantických komedií, co jsem kdy viděl, znám jen dvě, které považuji za opravdu dobré (tj. vtipné a romantické zároveň): Absolvent a Ona. A tady se to podařilo znovu. Velmi netradiční díl Černého zrcadla, ale rozhodně jeden z mých nejoblíbenějších. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“, což je původní název epizody). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama