foto

Alexis Zabé

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Tyrel
2017 The Florida Project
2016 Snowbird
2013 Aningaaq
The Voice Thief
2012 Post Tenebras Lux
2011 Snowballs
Umshini Wam
2008 Jezero Tahoe
2007 Tiché světlo
2004 Kachní sezóna
2003 Entre dos
2002 Juego de niños
Suerte de la fea... a la bonita no le importa, La
2001 Me la debes
1997 Sonríe

TV seriály

1996 Cuentos para solitarios (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 Die Antwoord - Fat Faded Fuck Face (hudební videoklip)
2014 Die Antwoord - Ugly Boy (hudební videoklip)
Pharrell Williams - Marilyn Monroe (hudební videoklip)
2013 David Guetta feat. Ne-Yo & Akon - Play Hard (hudební videoklip)
Die Antwoord - Cookie Thumper! (hudební videoklip)
Pharrell Williams: Happy (hudební videoklip)
Sacrilege (hudební videoklip)
2012 Die Antwoord - Baby's on Fire (hudební videoklip)
Die Antwoord - Fatty Boom Boom (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Miradas múltiples: La máquina loca
2008 MO Lake Tahoe

TV pořady

2013 MTV Video Music Awards 2013 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace