foto

Edoardo Leo

  • nar. 21.4.1972 (45 let)
    Řím, Lazio, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Smetto quando voglio: Masterclass
2016 Che vuoi che sia
Naprostí cizinci
2015 Loro chi?
My a Giulia
2014 Pane e burlesque
Přestanu, až budu chtít
Tutta colpa di Freud
Vzpomínáš si?
2013 Dobrý den, táto
La mossa del pinguino
2012 Ci vediamo a casa
Do Říma s láskou
Viva l'Italia
2010 Po osmnácti letech
Signore della truffa, Il (TV film)
2008 L'anno mille
2007 Billo il grand dakhaar
Liberi di giocare (TV film)
Scrivilo sui muri
2006 Zio d'America 2, Lo (TV film)
2005 Taxi Lovers
2004 Dentro la città
Tutto in quella notte
2003 Blindati (TV film)
Collezione invisibile, La
Gente di Roma
2000 Banda, La (TV film)
1999 Operace Odyssea (TV film)
Vita, per un'altra volta, La
1998 Díky za všechno
1997 Classe non è acqua, La
1995 Confession secrète (TV film)

TV seriály

2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The 'Unsinkable' Sets Sail (E12)
A Crack in the Armor (E10)
Burden of Proof (E09)
další epizody (8)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
2006 Crimini (TV seriál)
I Cesaroni (TV seriál)
2005 Caterina e le sue figlie (TV seriál)
Ho sposato un calciatore (TV seriál)
2004 Tassinara, La (TV seriál)
2002 Ma il portiere non c'è mai? (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1998 Medico in famiglia, Un (TV seriál)
1997 Avvocato Porta, L' (TV seriál)
1996 Maresciallo Rocca, Il (TV seriál)
1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)

Dokumentární

2017 Motori Ruggenti

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace