foto

Hayley Squires

  • nar. 16.4.1988 (31 let)
    Forest Hill, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cat on a Hot Tin Roof (divadelní záznam)
Krásný nový rok, Coline Bursteade
Takové krásné šaty
2016 Away
Já, Daniel Blake
2015 Královská noc
2014 Blood Cells

TV seriály

2018 Collateral (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Miniaturista (TV seriál)
Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
The Commuter (E03)
2016 Murder (TV seriál)
Lost Weekend (E02)
2013 Southcliffe (TV seriál)
All Souls (E04)
Light Falls (E02)
The Hollow Shore (E01)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)

Dokumentární

2016 Versus: Život a dílo Kena Loache

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace