foto

Hayley Squires

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Away
Já, Daniel Blake
2015 Královská noc
2014 Blood Cells

TV seriály

2016 Murder (TV seriál)
Lost Weekend (E02)
2013 Southcliffe (TV seriál)
All Souls (E04)
Light Falls (E02)
The Hollow Shore (E01)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)

Dokumentární

2016 Versus: Život a dílo Kena Loache

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace