foto

Laura Drasbæk

  • nar. 22.12.1974 (46 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 De vildfarne
2013 Soutěž
2012 Lærkevej - til døden os skiller
2009 København
Simon & Malou
2007 Daisy Diamond
Doma je doma
Ekko
I Was a Swiss Banker
2005 Morke
2004 Den gode strømer
Familien Gregersen
2003 Switching: An Interactive Movie.
Zakka West
2002 Okay
2001 Alt andet blev pludseligt totalt ligegyldigt
Sidste weekend
2000 Blikající světla
1997 Hemmeligheder
The Man from the Deep (studentský film)
1996 Dealer
Mørkeleg
1995 Poslední hodina
Sort hjerte
1991 Chlapci od svatého Petra
1990 Lad isbjørnene danse

TV seriály

2021 Sommerdahl (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2020 Sommerdahl (TV seriál)
Fatalt selvmål - del 2 (S01E08)
Fatalt selvmål - del 1 (S01E07)
Gengældelsen - del 2 (S01E06)
další epizody (8)
2010 Lærkevej (TV seriál)
Pas På Lærkevej (S02E12)
Jeg har også slået en ihjel (S02E11)
Vand På Flaske (S02E10)
další epizody (12)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Dejlig er jorden (S01E10)
Det 5. bud (S01E09)
Fri som fuglen (S01E08)
další epizody (10)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 20 (S01E20)
Epizoda 19 (S01E19)
Epizoda 16 (S01E16)
další epizody (13)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)

Dokumentární

2005 H.C. Andersen - historien om en digter (TV film)

Host

TV pořady

1994 Fangerne på fortet (TV pořad)