foto

Jouko Puolanto

  • nar. 25.3.1964 (56 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nimby
2019 Äiti
2018 Kylkiäinen
2017 Tanssi heikolla jäällä
Uspávač
Zasraný králíci
2015 Laponská odysea - dámská jízda
Lovemilla
Orkesteri: The Everlast (TV film)
2014 Mannerheim kuulee
Paras ystävä
2013 Nuoret nerot (TV film)
Vše pro vlast
2012 3x Simo
Jussi Vares: Nebezpečná hra
2011 Hyvä päivä
Kam jsme kdysi šli
2010 Kazatel zla
Princezna
2009 Lokakuun valoa (TV film)
Zakázané ovoce
2008 8 päivää ensi-iltaan
Kaveri
Perintö
2006 Diileri
Mogadishu Avenue
Teräsvilla - Hevimatka navetan nurkasta Tavastian lavalle (TV film)
1999 Silmä silmästä
1997 Koverhar - lihanleikkaajan kolme päivää (studentský film)
Lahja (TV film)
1995 Tunneli (studentský film)
1994 Rondaus
1987 Katkeraa spagettia (studentský film)
1986 Hirtettyjen kettujen metsä

TV seriály

2020 Ei haukku haavaa tee (TV seriál)
Elämää kuoleman jälkeen (E02)
2019 Suden hetki (TV seriál)
Kaikki on vaikeaa, kunnes on helppoa (E05)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Leena (S02E01)
Konttori (TV seriál)
Ystävänpäivä (S03E07)
Konfliktinhallinta (S03E06)
Syke (TV seriál)
Palanut nainen 4/4 (S06E28)
Palanut nainen 3/4 (S06E27)
Palanut nainen 2/4 (S06E26)
další epizody (4)
2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Sipoon Herttua (TV seriál)
Hänhän on purjeveneeni kummisetä (S01E04)
Kävele pois, Pasi (S01E02)
Mä aion haudata ton paskiaisen (S01E01)
2017 Konttori (TV seriál)
Potkut (S02E08)
Vaino (S02E07)
Seksuaalista häirintää (S02E03)
další epizody (6)
2016 Sekasin (TV seriál)
Mustat lesket (TV seriál)
Totuus (S02E12)
Kuka olikaan voittaja? (S02E10)
Ramin kesä -77 (S02E09)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Arvovalinta (S01E07)
Ismo (TV seriál)
Roba (TV seriál)
Tarjous (S02E01)
2014 Kiiltokuvia (TV seriál)
Suursiivous (E04)
Kimmo (TV seriál)
Pandora (S02E05)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Kutemajärven skuuppikäsi on halvaantunut (E06)
další epizody (6)
Virta (TV seriál)
Outo hedelmä 1/2 (E01)
2008 Kymenlaakson laulu (TV seriál)
Suojelijat (TV seriál)
Niilo - kultasepän konkurssi (E10)
Rami - ken kuoppaa kaivaa... (E06)
Arto - aja, automies, aja! (E02)
další epizody (4)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2004 Me Stallarit (TV seriál)
Kumman kaa (TV seriál)
Perjantaipullo (S02E03)
2003 Operation Stella Polaris (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
Ou Nou! (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1997 Liljankukka (TV seriál)

Dokumentární

2010 Kaaskerin Lundström

Host

TV pořady

2010 Hiphop Hamlet (TV pořad)
2006 Studio Impossible (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky