foto

Léa Rougeron

  • nar. 21.3.1993 (28 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Narozena 21. 3. 1993 na pařížském předměstí Le Chesnay. Sní o kariéře herečky. Píše scénáře a ráda by natočila film. Již má na svém kontě režii několika krátkých filmů.

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pornstar
2017 Správná volba
2015 Odvrácená tvář Paříže: Záhada v Eiffelově věži (TV film)
2014 Eden
2012 Cosi je ve vzduchu
2011 Sous la lame de l'épée

TV seriály

2014 Trois fois Manon (TV seriál)
Trois (E03)
Deux (E02)
Un (E01)
2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
La Femme de l'ombre (S08E07)
2012 Julie Lescautová (TV seriál)
Zlatá mládež (S21E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky