foto

Lauri Leino

  • nar. 21.3.1904
    Kuusankoski, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 20.3.1978 (73 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Tuntematon ystävä
1977 Lohikäärme (TV film)
Oi kallis kansanhuolto (TV film)
Tietoisku: Tupakkalaki (TV film)
1976 Antti - člověk narozený na stromě
1974 Narri kartanon valtiaana (TV film)
1973 Reseptillä saa ja hevosella pääsee (TV film)
1972 Oman itsensä herra (TV film)
1971 Koto ja kahleet (TV film)
1970 Sitkeä Geronimo
Teatterituokio: Muuttajat (TV film)
1968 Lennu (TV film)
1967 Eskon häämatka (TV film)
Kahdeksikko (TV film)
Miehen kylkiluu (TV film)
Äijä, joka etsii kehrääjää (TV film)
1966 Kihlaus (TV film)
Syntymäpäivät (TV film)
1965 Hiltu ja Ragnar (TV film)
Huhtikuun Manta (TV film)
Kuusi henkilöä etsii tekijää (TV film)
Laahus (TV film)
1963 Kaksitoista valamiestä (TV film)
Teatterituokio: Matka Biarritziin (TV film)
1957 Nummisuutarit
1954 Kunnioittaen
Minä soitan sinulle illalla
1947 Pikku-Matti maailmalla

TV seriály

1976 Sairaanhoitaja (TV seriál)
1975 Passikuvia (TV seriál)
1973 Huumorin koulu (TV seriál)
1971 Havukka-ahon ajattelija (TV seriál)
1969 Naapurilähiö (TV seriál)
Toimittaja (TV seriál)
1968 30-luvun mies (TV seriál)
1966 Kiurunkulma (TV seriál)
1964 Verinen lyhty (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1967 Miehen kylkiluu (TV film)
1965 Huhtikuun Manta (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky