foto

Gerd Böckmann

  • nar. 11.1.1944 (75 let)
    Chemnitz, Sasko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Stille (TV film)
2011 Kaland
2010 Der Atem des Himmels
2008 König Lear (divadelní záznam)
1999 The Venice Project
1997 Der Mordsfilm - Schwanger in den Tod (TV film)
1994 Tatort - Mord in der Akademie (TV film)
Tödliches Netz (TV film)
1993 Christinas Seitensprung (TV film)
1991 Felipe ha gli occhi azzurri (TV film)
1988 Chimären - Fiktion und Wirklichkeit (TV film)
1986 Bitte laßt die Blumen leben
1984 Die Wannseekonferenz (TV film)
Wannseekonferenz (TV film)
1983 Datenpanne - Das kann uns nicht passieren (TV film)
1982 Schwarz-Rot-Gold - Alles in Butter (TV film)
1981 Kinderseele (TV film)
Preußische Nacht (TV film)
1977 Die Standarte
Kinderseele (TV film)
Roulette (TV film)
Tod des Camilo Torres, oder: Die Wirklichkeit hält viel aus, Der (TV film)
1976 I ve smrti sami
Tatort - Fortuna III (TV film)
1975 Der Biberpelz (TV film)
1974 Cautio Criminalis (TV film)
Die preußische Heirat (TV film)
Verfolger, Der (TV film)
1973 Wenn alle anderen fehlen (TV film)
1972 Der Marquis von Keith (TV film)
1969 Demetrius (TV film)
1967 Duft von Blumen, Ein (TV film)
1966 Velká vlaková loupež (TV film)
1963 Der Klassenaufsatz (TV film)

TV seriály

2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1996 Mann ohne Schatten, Der (TV seriál)
1988 Guerra di spie (TV seriál)
1984 Die Wiesingers (TV seriál)
1982 Mozart (TV seriál)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky