foto

Marja Korhonen

  • nar. 16.2.1924
    Helsinki, Finsko
  • zem. 17.6.2014 (90 let)
    Helsinky, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life - a.z.
1999 Kulkuri ja joutsen
1993 Sutki (TV film)
1992 Uuno Turhapuro, Suomen tasavallan herra presidentti
1986 Pikkupojat
Uuno Turhapuro muuttaa maalle
1983 Köyhyydestä kurjuuteen (TV film)
Naiskoomikko (TV film)
1977 Häpy endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon
To člověku úplně stačí
1972 Niilon oppivuodet
1971 Kahdeksas veljes
1969 Elävä ruumis (TV film)
Häät (TV film)
Leikkikalugangsteri
1968 Jännitysnäytelmä: Anteeksi, väärä numero (TV film)
Mustaa valkoisella
Vain neljä kertaa
Veren häät (TV film)
1967 Sodan ja rauhan äänet (TV film)
Teatterituokio: Everstin tyttäret (TV film)
Työmiehen päiväkirja
1965 Teatterituokio: Professori Taranne (TV film)
Teatterituokio: Totuuden kosto (TV film)
1963 Jengi
Turkasen tenava!
1962 Juurakon Hulda (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
Tie pimeään
Vuokraemäntä (TV film)
1961 Gabriel, tule takaisin (TV film)
Kertokaa se hänelle...
Kultainen vasikka
Olin nahjuksen vaimo
1960 Eurydike (TV film)
Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Oho, sanoi Eemeli
1959 Lasisydän
Naisia (TV film)
Vatsa sisään, rinta ulos!
1958 Autuas eversti
Murheenkryynin poika
1957 Pikku Ilona ja hänen karitsansa
1951 Rovaniemen markkinoilla
Sadan miekan mies
1950 Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin
1948 Ruusu ja kulkuri
1944 "Herra ja ylhäisyys"

TV seriály

1982 Hämähäkki (TV seriál)
1981 Sotapäällikön poika (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)

TV pořady

1987 Kissa vieköön (TV pořad)
1970 Ilkamat (TV pořad)
1966 Kuten haluatte (TV pořad)
1961 Taiteilija-avioliittoja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace