foto

Sunil Grover

  • nar. 13.8.1977 (43 let)
    Sirsa, Haryana, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bharat
2018 Pataakha
2017 Coffee with D
2016 Baaghi
Vaisakhi List
2015 Gabbar is Back
2014 Heropanti
2013 Zila Ghaziabad
2011 Mumbai Cutting
2008 Ghajini
2006 Family: Ties of Blood
2005 Insan
2002 Legend of Bhagat Singh, The

TV seriály

2021 Tandav (TV seriál)
Khel (E09)
Tandav (E08)
Dhappa (E07)
další epizody (9)
2020 Gangs of Filmistan (TV seriál)
2010 Laugh India Laugh (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 The Kapil Sharma Show (TV pořad)
2013 Comedy Nights with Kapil (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky