foto

Russell Vance Bailey

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Barmy

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Barmy

Herecká filmografie

TV seriály

2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rekrut (S04E02)
2011 Luck (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Základy Robin (S05E03)
2007 Sarah Silverman Program., The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace