Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (507)

plakát

Hrabě Monte Cristo (1979) (seriál) 

Verny, detailni scenar se spatnou rezii, statickou kamerou a osklivym obrazem. Vic me bavi zpracovani s Depardieu i Caviezelem.

plakát

Problém tří těles - Náš Pán (2024) (epizoda) 

Me ten seriál bavi. Cetl jsem kdysi dávno kousek knížky, ale nepamatuju si nez tu komunistickou Cinu. Jsem rad, ze Eiza Gonzales je tam poskrovnu, protoze je to hrozny herecky drevo.

plakát

Nepřátelé (2017) 

Zajimavy námět, kteremu by slušel spíš styl Johna Wayna. Tyhle rádoby umelecky pomaly filmy plný dlouhejch pohledů, vnitrnich boju, spravnackyho uvedomeni a zbytecnyho zvaneni tomu nesedi. Vojaci jsou pro indiany hovada, indiani jsou pro vojaky hovada a najednou si pomalu padnou do naruci? To fakt ne. Nejvetsi pozitivum jsou zabery na nádhernou prirodu, mohutne hory, skaly a prerie. Uz nikdy víc. Ztraceny cas.

plakát

Population: 11 (2024) (seriál) 

Na komedii je to malo komedialni, na krimi malo napinavy. Verim, ze film by byl lepší volba. Dost se to vlece, postavy ani herci nejsou uplne spatny, ale celkivy dojem he takovy mdly. Presto me to nejak drzi u sledování. EDIT: Po dvanacti dilech musím říct, ze to ma neco do sebe. Je to postupně zajimavejsi a zajimavejsi, porad se neco deje, na konci každého dílu maly cliffhanger. A konec je uspokojivy. Na druhou serii to nevypada, i kdyz potencial tam je. Jenomze mezi stovkama dalsich seriálu to prostě zapadne a pri nízké sledovanosti dalsi serie nema sanci.

plakát

Kancl - Nezvaný host (2005) (epizoda) 

Kazdy dil se Pam diva na Jima, jak by si kazdy přál, aby se na nej někdo díval. Bozi.

plakát

Šógun - Zítra je zítra (2024) (epizoda) 

Proste špička. 4 hvězdy jen ve srovnání s predchozimi dily. Posledni ctvrthodina je slabsi.

plakát

Zelenáč - The Hammer (2024) (epizoda) 

Slabsi 3. Je to taak sladoucky, az to boli. Bohuzel přijel Skiptracer Randy a chybel Pete.

plakát

Šógun - Andžin (2024) (epizoda) 

Paráda, mám to rozečtené asi do míst, kde končí první díl. Pro mě je to nad rámec očekávání. Přiznám, že po prvním díle se ke knížce už nevrátím a jen dokoukám seriál. Kdysi jsem viděl i první adaptaci s Richardem Chamberlainem odkud mi utkvěla jen scéna s vych***ím na záda.