Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (162)

plakát

Ad Astra (2019) 

Z mého pohledu jde o podivného křížence technické sci-fi a psychologického dramatu. Ne mě to nefungovalo. V technické části bylo hodně nelogičností, i když většina byla vizualně zdařilá. To spojení s psychologickou částí nedávalo žádný smysl.

plakát

Akce Jelcin (2003) 

Vidím to jako zajímavé politické drama s pár vtipy. To zajímavé je technologie moci, tedy jak protlačit toho správného kandidáta, když máte dost peněz a tu správnou politickou podporu.

plakát

Andělské oči (1994) 

Tak nějak spíš nuda a ta překvapivá pointa mi připadala hodně nelogická.

plakát

Angel Heart (1987) 

Temný, děsivý film s výraznou atmosférou. A ďábel, opravdový ďábel, zlý a vytrvalý. Žádný přihlouplý a ošiditelný čert z českých pohádek.

plakát

Atlasova vzpoura: 2. část (2012) 

Logická konzistence filmu se vymkla. Hlavní hrdina udělá veřejně vzpouru na soudu, kde se odmítne podřídit zákonu. Kupodivu ho pustí, zjevně podle logiky "do vězení se zavírají jen ti, co suhlasí s tím být zavřeni". Vzápětí ho donutí se podřítit výhružkou, že zveřejní pár fotografií, jak se drží s kamarádkou za ruce. Parní lokomotivy nemohou jezdit tunelem (kouř naplní vagony pro cestující). Když je vlak armádní special, tak se nesmí zastavit i kdyby to mělo znamenat srážku vlaků.....

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Mě se to nelíbilo. Začátek dobrý, ale ke konci chování hrdinů zcela ztratilo smysl. Na začátku avengers brutálně povraždí spoustu "nepřátelských" vojáků. Na konci je to v duchu "jediný nevinný civilista nesmí zemřít". Myslím, že každý svět, tedy i svět komiksových superhrdinů, musí mít nějakou vnitřní konzistenci, elementární logiku. Tady vše jsou hlavní hrdinové jen figurky pro pěkné vizualní divadlo a demonstraci těch "správných" hodnot.

plakát

Avenue 5 (2020) (seriál) 

Pravda, serial je hodně vulgární a je to přehlídka lidské hlouposti, nicméně já se nad to povznesl a neskutečně jsem se bavil.

plakát

Až tam nezbyl žádný (2015) (seriál) 

Složité, překombinované. Strašně mě rozčiloval překlad na Cinamexu, kde zjevně z důvodu "korektnosti" překřtili černoušky na "vojáčky".

plakát

Babovřesky 3 (2015) 

Viděl jsem v televizi a dostal jsem to, co jsem očekával - tedy nenáročnou komedii pro pobavení. Několikrát jsem se zasmál a vcelku jsem se celou dobu bavil. Tedy dle mé metodiky hodnocení nemohu dál méně než čtyři hvězdy.