Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (99)

plakát

Americký zločin (2007) 

Začalo to krutým trestem a skončilo hrůzným zločinem.Výborně zahrané a působivé drama, které si zasloužilo trochu nápaditější režii.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Hurónská, divošská, akční teamovka, které vládne čtyřka, okolím soustavně nasíraných chlápků. Chemie funguje na jedničku. Škoda jen, že kamera v akčních sekvencích neubrala trochu na epileptik-metru.

plakát

Austrálie (2008) 

Výborný režisér Baz Luhrmann natočil gigantickou reklamu na Austrálii a tím vyřešil můj problém, kam v létě na prázdniny. Film je místy opravdu velký kýč(což mi jednou za čas vůbec nevadí), ale taky velká romance a velké dobrodružství. V těchto chladných dnech stojí za to do kina vyrazit a vydat se skrze plátno na výlet do sluné Austrálie - ať žije!

plakát

Bill (2007) 

Příjemná věc s výborným A.Eckhartem a menší porcí moralizování.

plakát

Bitch Slap (2009) 

Tyhle feny věděj jak člověka rozpálit.Hodně divokou jízdu ve vykřičeném stylu, bohužel trochu zpomalují flashback/cut scény s hrozivou digitalní projekcí v zádech.

plakát

Bláznovo zlato (2008) 

Zbytečně dlouhá a hodně mdlá dobrodružno-romantická komedie. Navíc to mezi M.McConaugheym a K.Hudson moc nejiskří, aspoň že "vypotěj" pár slušnejch vtípků v krásných exteriérech.

plakát

Bod zlomu (1991) 

Pro mě dnes už kultovka, která vůbec nestárne. Cool Swayze, výborný Reeves s božáckým jménem Johnny Utah! Vtipně hláškující Busey jako Angelo Papas(taky dobrý jméno) a adrenalinová režie K.Bigelow. Teď už jenom chytit správnou vlnu.

plakát

Cesta do středu Země (2008) 

Přišlo mi to jako dobrodružný televizní film, který budou dávat odpoledne na stanici Hallmark. Ještě že ona Cesta rychle odcejpá, pořád se něco děje a navíc s herci, kteří jsou sympatičtí.

plakát

Clona (2008) 

Hůů, baff!!! Další z řady zbytečných předělávek asijských hororů přináší pouze velkou přehlídku klišé, ale také velmi hezkou RachaelTaylor a vtipnou závěrečnou pointu, která na vás ovšem pomrkává moc brzy před koncem. Takže vyfotit a nevyvolávat:))