Reklama

Reklama

VOD (1)

Jeho život byla nuda a šeď... dokud se neobjevila ona! Bill (Aaron Eckhart) je nešťastný; ženatý s dcerou majitele banky, ve které jako bezvýznamný úředník také pracuje, sní o vlastní cukrárně a finanční nezávislosti. Jeho žena Jess (Elizabeth Banks) je přespříliš připoutána ke svému otci a navíc si začne s místním televizním reportérem. Bill, který neustále pojídá nějaké sladkosti, zjišťuje jak moc mu mezitím narostlo břicho. To poslední, co by chtěl, je stát se mentorem jednomu prostořekému klukovi. S ním a s pomocí jeho kamarádky Lucy (Jessica Alba) se pustí do boje o svoji ženu a svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Eckhart si to užívá a bohužel i drží dost filmek nad vodou. Jeho tvář grimas a losera, který je jen kolo u vozu hraje fakt parádně. Jasně, dvě holky i s nějakým tím odhaleným prádelkem mužské oko ocení, ale už to jaksi není úplná sranda. Celkově to není nějaká řachtanda, ale příběh vcelku sedí, až my místy někdy připadal dost podivně natočený co se týče scén.Proč musí vybuchovat třeba pyro ze skřínky ve škole?Takových detailů jsem si všimnul více. Jinak vztah dvou manželů cajk,ale problém vidím hlavně v tom, že ani drama a ani komedie se nesladí do celého celku, aby to bylo ono. 65% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Všichni víme, co jsou zač americké komedie - buď je to romantické nebo rádoby vtipné nebo pro vyhulence nebo puberťáky nebo prostě nesmyslné, většinou. Tentokrát ne. Málokdy se stane, že dám 5 hvězd filmu a ještě méněkrát často komedii. Ale tohle, to je prostě bomba. Je to inteligentní, vtipné, ze života, vtipné, sympatické, vtipné a Aaron Eckhart je ten, kterej tomu všemu velí (úplně jsem se viděl jednou v jeho kůži, chch). To je dost, že si ho taky režiséři pořádně všimli a začali ho trochu víc obsazovat. Nebudou litovat. Stejně jako vy, když se na to podíváte. "Miluju tě, ale náš život stojí za hovno." ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Zadání bylo prosté. Jak se postavit svým neurózám čelem a elegantně vybruslit ze života, který vás již dávno nebaví. Mnohokrát jsem se přistihl, že na film koukám a mimoděčně se usmívám a určitě za to můžou dobře vybraní herci a příjemná atmosféra, kterou film produkuje. Není to dokonalý film, některé scény můžou se zdát velmi nepravděpodobně infantilní, ale náladu mi dokázal vylepšit o desítky procent. 80% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Musim přiznat,že jsem toho moc nečekal,a možná proto je ten film opravdu skvělej.Už jenom to,jak se Aaron tváří nebo co dělá je vtipný,je tam ale spousta humoru situačního i konverzačního.Opravdu skvělej film,a když k tomu připočtu i dobrej konec a písničku od Royksopp,který mě potěšej vždy a všude,tak musim dát za 90%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja ti vám ani neviem. O výnimočnosti tohoto snímku by som radšej pomlčal, ale aj tak. Nejako mi to sledovanie spríjemnilo večer. Zasmial som sa. Trocha som sa aj zamyslel a hlavne som sa nenudil. Geniálne to nie je, ale predsa len to má takú krásnu dušu, alebo filmové posolstvo, ktoré som dnes prijal troška vrúcnejšie ako keby to bolo trebárs iný deň. Jedinú chybu, ktorú vlastne tento film má je to, že je to film a nie seriál. Jednoducho chcem vedieť viacej o Billovom osude, ktorý má sympatickú tvár Aarona Eckharta. Chcem vediet viacej o vzťahu Jessici Alba s Loganom Lermanom. Chcem vedieť jednoducho viac, pretože ich osud mi prišiel zaujímavý a pritom nebol ničím výnimočný. Iste nájde sa tu pár nevďačných úloh ako napríklad Olyphant , ale to na veci nič nemení. V tejto spoločnosti som sa cítil až prazvláštne dobre, a to mi naozaj v tomto momente stačí. Len by som to dal nejakým lepším alebo aspoň skúsenejším režisérom, ktorý by sa s tým troška pohrali. Aj keď ani táto dvojka nebola na zahodenie. Pre mňa veľmi príjemný film, ktorý si s radosťou niekedy zopakujem. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Film měl nesoutěžní premiéru 8. září 2007 na filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Natáčení převážně probíhalo v St. Louis v americkém státě Missouri, některé dokončovací scény pak v Los Angeles. (Terva)
  • Ve scéně, kdy jsou Jess (Elizabeth Banks) s Billem (Aaron Eckhart) v nemocnici, má Jess v některých scénách vlasy za uchem, v některých zase naopak rovně. (Terva)

Reklama

Reklama