Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (6)

plakát

Monstrum - Bestie z hory Inwangsan (2018) 

Ale coz. Kdyz to clovek nebere moc vazne, tak to je poutavý sci-fi :D. Nenudil jsem se a byl jsem i parkrat prekvapen, na co se to vlastne divam. Spis 3,5* ale na jedno shlednuti hodne slušný.

plakát

Muž na laně (2015) 

Když jsem si tento film pouštěl, netušil jsem do čeho jdu. Když na mě vybafl francouz Petit v podání Joseph Gordon-Levitt říkal jsem si že to nebude žádná nuda. No a nemýlil jsem se... Film byl neuvěřitelný! výšky mám rád, ale při shlédnutí nezajištěného Petita, mnou hrklo a navodila nával akrofobie, která se prolínala s návalem adrenalinu! Nádherný Film!!!

plakát

Sejmi prezidenta (2014) odpad!

Takový mongoloidní film bych od S.L.J. nečekal. Úsměvně trapná komedie s nesmyslně bizardníma chvíkama. Brečím....

plakát

Lesní duch (2013) 

Neskutečná blbost a nuda! Po prvních minutách kdy "tatík" zabil posedlou cerusku sem se i zasmál a bavilo me to, po dalsích, už ale tríznivích minutách sem to málem vypnul, ale zajímalo mě jak moc to bude spatný se srovnání s excelentními Evil Dead z 80´s. Trapné momenty jako utrhnout ruku z pod nekolikatunového auta, nebo vydrzet 20ran od nastrelovacky, nekolik ran od páčidla a potom dojít polomrtvej, témeř bez krve, od auta do sklepa? Tuhle hodinu a půl zivota mi nikdo nevrátí. 1* za první 5minut a evil book.

plakát

Pátek třináctého 8 (1989) 

No musím říct že tenhle díl byl… jinej, je fajn ze 7cka nebyl poslední díl a Jasona je/bylo vidět dál, ale nelíbí se mi ze opustil Crystal Lake a “vydává“ se do NY. Beru fakt ze už asi neměli nápad na další příběh, co by se dál dělo u CL, ale kdo dostal takoví strašný nápad? to je pro mě otázka na kterou rači nechci znát odpověď a budu jen doufat že v remaku se takového úpadku nedočkám.

plakát

Černá hodina (2011) odpad!

Tady si někdo asi řekl „ Za chvilku je konec světa, tak uděláme strašný film ne?, taky proč se dál snažit, aspoň na nás nezapomenou.“ Nevím jak to je s koncem světa, ale určitě se jim povedl film, na který do konce světa nezapomenu x). Příběh strašný, mnohdy ani nedává smysl a kostýmy? Vybavuje se mi obrázek, kde je železný kůň, 3 směšně “oblečení“ cápci a jeden z nich má vestu z klíčů. To sem skoro spad ze židle jak sem se najednou začal smát :D.... v jinak dost nudném a trapném filmu.