Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (51)

plakát

La Bohème (2008) 

Velmi citlivé zpracování klasické opery. Absolutně hvězdné výkony. Sice atmosféru kamenného divadla nic nenahradí, ale i tak fantastický zážitek.

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Na jednu stranu dokonalá blbost, na druhou stranu dokonalost sama. Vynikající anglický humor. Parodie bez přímého parodování, podobně jako Jednotka příliš rychlého nasazení (se stejnými herci).

plakát

Kam orli nelétají (1968) 

Jeden z nejgeniálnějších válečných filmů. Krásně vytvořená zápletka, reálné scény, nádherné zvraty v ději. Takhle má vypadat perfektní film. Klobouk dolů před výkony herců i režiséra.

plakát

Den poté (1983) (TV film) 

Dokonalý film. Snad nejreálnější zpracování následků jaderné války.

plakát

Super Size Me (2004) 

Co k tomuto filmu napsat. Geniální, byť extrémně šílený nápad. Vůli k jeho uskutečnění je možné tvůrci jen závidět (ale dostatečně z dálky). Do fastfoodů jsem nechodil ani předtím, než jsem viděl tento film, po jeho zhlédnutí mě nelákají tuplem. I když je pravdou, že je film značně extrémní a pokud si někdo dá jídlo z fastfoodu jednou za měsíc, problémy se neprojeví.

plakát

Pojídač hříchů (2003) 

Skvělý film s mimořádně zajímavým příběhem, nápadem a slušnými hereckými výkony. Film, který vsadil spíše na temnější atmosféru a kvalitní příběh než na komerční líbivost.

plakát

Dívčí válka (2004) 

Dokonale ironický film s krásným suchým britským humorem. Zas jednou jsme se od srdce zasmáli, což se nepodařilo mnohým komediím.

plakát

Poslední prázdniny (2006) 

Po dlouhé době film, který byl příjemný, milý a kupodivu i zábavný.

plakát

Drtivý dopad (1998) 

Film v základu velmi podobný Armageddonu... až na několik drobností. Méně vědeckých chyb a logických nesmyslů (v Armageddonu jsme jich kdysi napočítali přes 40), reálnější děj i chování hlavních hrdinů a celkově mnohem lidštější přístup. Neboli - pokud chcete americkou akční podívanou - Armageddon. Pokud příjemný film, dost postavený i na reálných základech - Drtivý dopad.