Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (318)

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

cože?! Já ještě nehodnotila Futuramu? Škandál! Každopádně je to můj každodenní večerníček, na který nedám dopustit. A myslím, že ho mám snad ještě radši než 'Simpsny':-)

plakát

Dům loutek - Echo (2009) (epizoda) 

Nechápu, tenhle pilot vážně nepotřeboval předělat...

plakát

Avengers (2012) 

Kino, 2D, originál znění... hláškami nabité komixové dovádění plné akce, Joss is a genius!:-)

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Skvělé! Jen mě mrzí, že nebyla úplně respektován Wolverine a trilogie (např. začátek 3. dílu, který byl sice divný, ale i tak...:-))

plakát

Neřízená střela (2010) 

Ono si to těch pět asi úplně nezaslouží, ale já prostě nemůžu jinak. Bill Nighy i Emily Blunt (která se nenápadně ale jistě dere do mé top 10) byli neodolatelní. "Tony, pojď se podívat, co se stane, když si řádně nevyčistíš zbraň."

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

Oh my! Holy mother******:D Hodnotím až po zhlédnutí třetího dílu, ve kterém mě tvůrci nepřestávali překvapovat. Doufám, že to takhle bude pokračovat.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Těch pět je asi z nostalgie:) Bylo tam plno věcí jinak než v knize, některé mi připadaly vyloženě špatně a přišlo mi, že to mění úplně celé vyznění toho, co Rowling napsala. Jinak to ale byla skvělá jízda plná akce. A poznámka na konec: Helena Bonham Carter je prostě skvělá herečka... její Hermiona byla dokonalá:) A heč, byla jsem na tom ve 2D a v originálním znění, tomu se nic nevyrovná;-)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Po prvních třech dílech jsem bez komentáře hodila pět hvězd. Po skončení první série si za tím stojím. Snad žádný film/seriál ve mně ještě nedokázal vyvolat tak silné emoce (prostě se mi příčí pár postav, a když je vidím na plátně, vážně se mi otvírá kudla v kapse:D).

plakát

Škola základ života (1938) 

vždycky jsem ten film milovala... a ten drobet nahořklý konec k tomu prostě patří:-)

plakát

Castle na zabití (2009) (seriál) 

Sice ještě nemám zhlédnuté všechny dostupné díly (jsem někde ve druhé sérii, ale určitě se brzy na konec té třetí dopracuju:-)), ale prostě tohle je lahůdka. A ne, nehodnotím to takhle vysoko jen kvůli Nathanovi, kterého 'žeru' už dloooouho:-)