Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Obsahy (4)

Wrecked

Wrecked (2010)

Těžce zraněn a bez vzpomínek na předešlé události se probouzí vedle strmého srázu uvězněn v rozmačkaném autě. Neví kdo je, neví kde je, neví co se stalo. Naprosto vyčerpán a dezorientován se může spolehnout pouze na svůj základní instinkt, přežít. V boji o holý život ale vyplouvají na povrch strašlivé útržky minulosti. Zda-li jsou to vzpomínky nebo jen výplody jeho fantazie nevíme, ale jestliže dokáže překonat nehostinné podmínky přírody, hrozí, že bude muset čelit následkům za hrozlivé činy z dřívějška.

Pavouci z vesmíru

Pavouci z vesmíru (2010)

Děj se odehrává ve městě Los Angeles, kde se skupinka dvou lidí značně opije a po propařené noci se probouzí na pláži právě nedaleko velkoměsta, aby zjistili, že svět do kterého se probudili, už není tím, čím býval. Lidé už splašeně nepobíhají po ulicích, auta už nebrázdí silnice... Něco doslova vysává život z planety Země, jak ji známe. Lidstvo je v ohrožení a nikdo netuší proč jsme loveni jako divoká zvěř.

Pod jednou střechou

Pod jednou střechou (2010)

Holly Berenson (Katherine Heigl) je podnikavá dodavatelka potravin a Eric Messer (Josh Duhamel) nadějný šéf sportovní sítě. Výsledkem prvního rande se stala jen společná vzájemná averze a jejich milovaná kmotřenka Sophie, to jediné co jim na tomto světě zbylo. Proto jsou donuceni odhodit společnou zášť. Na úkor svých ambic, kariéry a vůbec celého života musí Holly a Eric najít společnou řeč a vypořádat se se životem pod jednou střechou.

Parchanti

Parchanti (2010)

Po akci, v níž viděla příliš mnoho, ve špatný čas a na špatném místě byla skupina nejlépe trénovaných v čele s ostříleným agentem Clayem (Jeffrey Dean Morgan) zrazena a sestřelena vlastním šéfem Maxem (Jason Patric). V hlášení je tým zapsán pouze jako další tragicky ztracený v boji v jedné ze CIA operací. Jenže pětičlenný tým se jako mrtvý pouze tváří. Poté co viděl pravé záměry společnosti, kvůli nimž měli být jeho členové zabiti, se odhodlá vrátit úder a jít přímo ke zdroji, k čemuž mu pomáhá svůdná Aisha (Zoe Saldana). Pomsta začíná.

Reklama