Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Komedie opravdu príjemna, ale trochu bych se obával mírného napodobování námětu Hlavně nezávazně s Natalii Portman a Ashton Kutcher, kde byla podobná zápletka ale mnohem propracovanější. Za Milu Kunis bych dal i 3 a 1/2*

plakát

Něco jako komedie (2010) 

Velice milý a příjemný příběh mladého teenagera, který hledá svoji cestu a nakonec ji najde.Zach Galifianakis je boží. Příjemný film na deštivé nedělní odpoledne :)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Tleskám. Krásně zpracováno, jako kdybych četl knížku a místy i lepší. Lépe provedené zakončení této dlouhé serie nemohlo být lepší.

plakát

Rio (2011) 

Zajímavý nápad, ale provedení je trochu až moc dětinské. Z pohledu mojí dcery bych dal určitě 4 nebo 5*, ale takovou závěrečnou slaďárnu jsem si již dlouho neužil a doufám, že nebudu už nikdy muset. Za hudbu a některé hlášky dávám 3 a 1/2 *

plakát

Správci osudu (2011) 

Asi začínám být trochu sentimentální. Tento film miluju. Emily Blunt je kočka a Matt Damon super. Trochu mi chybělo podrobnější vysvětlení těch správců, ale jinak bomba.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Slabší díl. Postrádal jsem vtipné výstupy Deppa(až asi na 2 vyjímky). Celkově jsou herecké výstupy slabší, kompenzované hereckými jmény (Cruz, Rush,...). Efekty jsou vcelku propracované, ale neměl jsem možnost 3D projekce.Kompenzuje to úžasná hudba a výprava. celkově je film příjemně oddechový.

plakát

Obřad (2011) 

No pořád jsem čekal, a ono nic. Ani děj, ani zápletka a ani zajímavé efekty. No a konec byl taky zvláštní, ale dalo se na to koukat.

plakát

Cizinec (2010) 

Velice příjemný snímek se zajímavým rozuzlením. Dobře se na něj koukalo, místy vtipný a Angelina--- bez komentáře -- že jí to sluší je slabé slovo. Pokud nebudete vědět co si večer pustit. Rozhodně neurazí a záběry Benátek - krásné

plakát

Králova řeč (2010) 

Dnes jsem potřetí shlédl tento filmek. A nemohu se nabažit té krásné, dokonalé angličtiny a hereckých výkonů. A závěrečný proslov jako třešnička na dortu. Miluju to !!!