Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (11)

plakát

Málo mě znáš (2024) (seriál) 

Tím, že jsem se dozvěděl, že se Iveta ráda zapojovala do kreativních aktivit, co se třeba týče obalů desek, měl jsem z ní hned lepší pocit. Hvězdu dolu dávám za neúplnost a určité zkrášlování různých momentů a taky nechápu, proč Artur, její syn, dostal tak málo prostoru. Svobodová mě dostala a další osobnosti byly bonusem. Rozhodně to bylo zajímavé sledovat. P.S. Nesnášim bulvár, roky šikany a prošlo to všem. Horor.

plakát

Godzilla x Kong: Nové impérium (2024) 

Jsem nadšený. Vzhledem k tomu, že nejsem negativní, vymletý Čech, který musí furt jen na vše remcat a naopak mám fantazii, tak jsem tohle rozšíření za hranice fantazie ocenil. Bohatý příběh, akční podívaná a kong mrňous potěšil. Celá historie kolem titánů a jejich konečná souhra se mi moc líbila. Konečne film, který servíruje něco nového a nejde tou klasickou cestou, kterou jsme již milionkrát viděli. Dávám plný počet a posílám do 🔶 všechny lůzry, co dají odpad nebo jednu hvězdičku. Jste nevděčné lopaty. Godzillu na vás!

plakát

Love Island (2021) (pořad) odpad!

Viděl jsem USA verzi a musím říct, že jsme se zase ztrapnili. Holky jsou pro tento formát vyhovující, ale výběr kluků = tragédie. Moderátorka by mohla být skvělá, připomíná zahraniční moderátorku této show, ale měla by být víc spontánní, ten začátek byl přesným opakem. Nejhorší na celé show je kamera, střih a hudba. Vadí mi, že se opět prezentujeme jak amatéři. Jeden záběr přesvícený, další špatně osvícený, pak záběr, kde všichni působí bledě až mrtvě a střih z jiné strany, kdy zas celé obsazení zdobí pestrobarevné barvy. Když neumíte natáčet v Česku, nenatáčejte na Kanárských ostrovech, protože tam to vyžaduje schopnosti. PALEC DOLŮ!

plakát

Mariah Carey a kouzelné Vánoce (2020) (pořad) 

Nejprve začnu tím, že recenze nejen pod tímto projektem jsou ukázkou odpornosti a stupidity českého národa. Spousta z vás byste se měli stydět, srovnat si životy a hlavně fakta. Mariah Carey je královnou Vánoc a přivedla k světu tento krásný vánoční projekt plný kvalitní hudby. Projekt byl natolik úspěšný, že Apple TV+ plánuje s Carey další projekt. Mariah není autorkou pouze jednoho vánočního hitu, ale celé řady, jelikož vydala 2 vánoční alba, které jsou do dnešního dne považovány za jedny z nejlepších vánočních alb na světě a jejich prodej to pouze potvrzuje. Nejen v USA je Mariah považována za klenot hudební scény a tento vánoční projekt by pro vás měl být odměnou, nikoliv důvodem šikanovat její vzhled či vytahovat jedno neúspěšné vystoupení. Mariah nemá zapotřebí nikomu z nás nic dokazovat, jelikož každý svůj pád nahradila velkým úspěchem. Jediný, kdo má více singlů na prvním místě v Billboard žebříčku, jsou Beatles a Mariah je hned za nimi. Je ostuda, že si vůbec dovolíte takovou legendu kritizovat, protože nikdo z vás nikdy nedokáže to, co dokázala ona. Pochopím, že se vám nemusí projekt líbit, ale kritizujte na úrovni a ne jak hulváti z hospody nebo prasata.

plakát

Hollywood (2020) (seriál) 

Neuvěřitelný seriál, který mě několikrát rozbrečel, jelikož prezentuje odvážnost, průkopnictví, ale také bolest a strach. Ano, být gay v dnešní době a hlavně zde, je mnohem lepší než před lety, ale stále nejsme tam, kde bychom měli být. Jako dítě jsem orientaci skrýval, protože jakákoliv zmínka vedla k posměchu a násilí. V té době nebyl internet a v časopisech se řešily klasiky. Teprve až když jsem byl teenager jsem narazil na zmínky o zpěvákovi, který se přiznal k homosexuální orientaci. Velmi to pro mě znamenalo, protože jsem měl pocit, že nejsem sám a mohu být sám sebou. Vidět toto dílo, které krásně popisuje, jaké to bylo dřív, že lidé různých národností, orientací či ženy nesměli skoro nic a museli si to vyloženě vybojovat, je prostě krásné. Vždy je skvělé si připomenout, že lze bojovat za lepší zítřky, historie to dokazuje. Pro někoho přehnaně idilická slátanina, pro mě jeden z nejkvalitnějších a hlavně nejpravdivějších seriálů, protože jak už jsem uvedl, dotkl se mě na srdci.

plakát

Haters Back Off (2016) (seriál) 

Miranda Sings. YouTube senzace, která získala svou vlastní show na netflixu. Vsadím se, že spousta z vás tento seriál odsoudíte, ale já ne. Popravdě jsem se těšil jak malé dítě, protože jak Miranda, tak Colleen (Miranda je fiktivní postava vymyšlená právě Colleen. Miranda natolik zaujala lidi po celém světě, že dospěla ke své vlastní tv show. Colleen najdete na youtube pod Psychosoprano a Mirandu MirandaSings) mě prostě baví. Miranda mě tolikrát rozesmála, že prostě nemohu tuto show hodnotit jinak, než plným počtem. Srdcovka. Doporučuju si pustit jějí videa na YT.

plakát

American Crime Story (2016) (seriál) 

Seriál je rozhodně zajímavý, napínavý, ale přesto mi vadí jeden důležitý prvek a to hlavní hvězda seriálu - Cuba Gooding Jr. Představuje neskutečně otravný a rušivý element, který mi u seriálu opravdu vadí. Jeho herecký výkon mi přijde slabý a nemohu si pomoct, ale po třetím dílu už mu fakt nežeru to jeho otravné fake fňukání. V komedíích jsem ho měl vždy rád, ale zde bych ho nejradši vymazal a přestal na seriál koukat, což vede k závěru proč vlastně na seriál nepřestanu koukat a přežiju Kubíka - seriál je zkrátka opravdu dobrý. Řeší slavnou kauzu O.J. Simpsona, která lehce vtáhne diváka do děje. P.S. Jsem fanoušek Kardashienek, takže i tento prvek zabaví. :-D

plakát

O.C. (2003) (seriál) 

Pamatuji si období, kdy O.C. mělo premiéru. Byl to hit. Spousta mých přátel o této show mluvilo a řešili kdo, co s kým a kde. :) Seriál jsem si z nudy nedávno pustil a dokoukal až do konce. Nemyslím si, že je tak špatný, jak ho zde hodnotíte. Nebylo těžké si najít oblíbené postavy jako je třeba Julie Cooper, která mě opravdu několikrát přiměla k záchvatu smíchu. Co se týče příběhu a zvratů, tak samozřejmě žádné velké překvapení, ale určitě je důležité připomenout, kdy seriál vznikl, tudíž v té době to byl opravdu hit s prvky originality, neboť TV nebyla narvána milionem seriálu, které řeší dokola to samé, takže za mě rozhodně dobrý. Na konci čtvrté série mi bylo dokonce i smutno, což znamená, že seriál získal fanouška. Herecké obsazení mi naprosto sedlo, hudba také, příběh zajímavý a o tom to má být. Dávám pět šokujících hvězdiček a můžete se třeba zbláznit. :)

plakát

Babycall (2011) 

Příšerný film, který hodnotím jednou hvězdičkou! Proč? !!!!!!!!NOOMI RAPACE!!!!

plakát

Život pod cenou (2012) (seriál) 

Seriál, který si mě ihned získal. Zkrátka a dobře není jediná věc, kterou bych mu mohl vytknout. Sedli mi herci - postavy, příběh, hudba, opravdu vše. Je pěkný pozorovat partu přátel, kteří si jsou v jakékoliv situaci k dispozici a starají se o sebe jako rodina. Přesně takhle to mám i já se svou partou přátel, takže i když tento seriál spoustě lidem přijde naivní a šílený, tak pro přijde naprosto reálný. Doporučuji!