Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (509)

plakát

Nejšílenější úchylky (2010) (pořad) 

Zatim první díl... ale jako žrát hajzlpapír nebo si na spaní zapínat fén je fakt šílený! Ale je to celý takový špatně natočený. Moc se mi to nelíbilo. Ale je to zajímavý.

plakát

Ďáblův advokát (1993) 

Narazil jsem na to omylem... místo toho jsem si chtěl pustit film s AlPacinem a Reevesem. Ale musim říct, že to nebylo špatný. Ikdyž ten konec byl teda hodně slabej... čekal jsem od toho konce něco o dost lepšího. Průměrnej film s docela dobrýma hercema.

plakát

Deranged (1974) 

Servírka Amy byla opravdu hodně pěkná herečka! Herecké výkony všech byli neuvěřitelné! Nechápu, proč je tento film tak nedocenění a upadl v zapomění

plakát

Warriors (1979) 

No řekněme, že to bylo zajímavé. Čekal jsem od toho víc, ale i tak to dopadlo celkem dobře a proto, že podobných filmů je minimum tak ještě zvětšuji hodnocení.

plakát

Největší zlo (2006) (seriál) 

Tohle je přesně to, co hledám a co mě zajímá.... Most Evil je výbornej dokument o zlu, vrazích, sektách, kanibalech a dalších věcech, které se týkají tohoto tématu. Jediné co mi přišlo divné a zbytečné byla ta stupnice zla. Dávám Charlieho Mansona na 15 stupeň z 22 jen kvůli tomu, že vlastně sám nikoho nezabil, mi přijde ujeté. Manson byl stejně frajer (svým způsobem)

plakát

Útěk k legiím (2005) (pořad) 

Zajímavý dokument... ale ten moula, co odešel a nebyl tam ani 24h si udělal takovou ostudu. To je hrůza. Bych lezl kanálama. Nechápu, proč se tam sr*l pako!

plakát

Nedovedu pochopit (2007) 

Nedovedu pochopit proč to bylo takhle zpracovaný a proč tomu tvůrci dali jen 5 minut. Toto téma prostě potřebuje větší stopáž už z principu. Kdyby alespoň těch 10 minut na trošku hlubší rozbor a ne jen tlachaní jedné paní, kterou jsem nikdy neviděl. Pěti-minutovou stopáž může mít animák s primitivním příběhem a ne takhle složitá věc. Navíc paní, která to celou dobu komentovala mě docela vadila. Asi bych ji nemohl poslouchat déle, než hodinu. Tak sám nevím, jak to ohodnotit... žeby zlatá střední cesta??? Nene, tohle je tak na 30%.

plakát

Ghetto No. 1 (2007) 

Popravdě vůbec nevím, jak to ohodnotit. Některé momenty jsou za 5*, ale v některých momentech bych bez váhání poslal odpad! Tak asi proto volím zlatou střední cestu.