Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Plážový povaleč (2019) 

Byla to skvělá jízda, podobnou jsem zažil jednou v mekáči kdy jsem začal u hambáče a v půli se přesunul na hajzl kde jsem tu první půli náležitě ocenil. Ne jako vážně, připravte si savo, šmirgl na rohovku, písek pod víčka a brokovnici aby jste se mohli u závěrečných titulků střelit. Spoiler: další zhulenecká sériovka. Bylo tam všechno Snoop dog, děvky, nějakej mimoň, děvky, láska a smrt, děvky, hulení, koks, jamajka, auta, děvky, zhulený kecy a hlavně teda zejména děvky. Ale ne můsím být fér, dokonce jsem v tom našel pozůstatek příběhu cosi o nějaký knize. Jako kamera pěkný zbytek bullshit pro vyhulenou kulturu který vyrostli z teen komedii a radsi odrostlejsi pubertaky.

plakát

Tlapková patrola: Vždy ve střehu (2019) 

Lobotomie pro deti. Mladej si stezoval ze to bylo kratky. Ja mel po hodine plny kecky. Jsou v tom divny vzory. Starostka lobotomka, evil starosta. Cely neskutecne prosty a mnoho promarnenych vtipu.

plakát

Westworld - Dveře (2018) (série) 

prvni serie byla natazena. druha zmatecna. Ztratil jsem silu divat se na 2 dily skoro cele japonsky. protoze jsou v japonsku zejo jako sorry ale ne. Takovej peknej film by to byl ale na serial malo.

plakát

Aliance (2016) 

Myslím si že dát o 2% vice na scenar a ubrat triky a efekty by neskodilo. Zhola zbytecne dilo.

plakát

Deadpool (2016) odpad!

Klasická prázdnota posledních let. Kolega mi říká jak tomu můžeš dávat odpad vždyť tam hrál, ... a ty efekty. Jenže, na tom to nestojí. Téměř dvě hodiny mozekrvoucí plytké nudy. Dialogy postavené jen proto aby mohl superhrdina superhrdinovat. Chybí tomu jediná a pro mne nejdůležitější věc, a tou je silný příběh, něco za co stojí film natočit. Prostě to nefungovalo.

plakát

Strašidla (2016) 

Tragédie. +1 za detsky vykony - Ubiram bod za to ze v popredi jsou oslavne komenty ze srpna (...!!!!) pokud jste neprihlaseni - Ubiram bod za to ze dokoukani posledni tretiny vyzadovalo usili - rad bych si pridal ty ztracene minuty

plakát

Purpurový vrch (2015) 

"Danielle steel: Bubu edition" Nechápu jak mohl POMO dát 3 hvězdy za tento brak. Skvělou výpravu zvuk i obsazení dokázal zničit slavný Režisér. Nevím jak on ale já nechodím do kina obdivovat úchvatnou a hutnou viktoriánskou architekturu. Efekty byly spíš komický, levný ještě že máme ty kompjůtry že. Například moment kdy doktůrek je pobodán ve dveřích a následně pravou rukou rozhazoval polystyrenový kuličky na kusu kartonu aby vzbudil zdání fujavice (jak tohle mohlo uniknout střihu si ani nedomýšlím...). Takže po dobrých adventurách od sierra a virgin games umírá zřejmě další kousek mého světa a tím je dobrý horor plný tajemna.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Po tom, co nekonečné série bondovek ztrácí lesk, přichází nové o historické zvyklosti očištěné dílko, Kingsman. Bond řízlý jen lehoučce s Batmanem, který se nebojí prohlásit buranskou hlášku i v obleku. To vše se staroanglickou blištivostí dobře padnoucího obleku. dobré všechno. Výpava, kamera, scénář, herci, výkony.

plakát

Filosofové (2013) 

Takhle to dopadne když si někdo vezme složité téma a pokusí se ho vykastrovat pro průměrně vymaštěného diváka. Skvělé téma absolutně blbé postavy. moje komentáře po shlednuti filmu: Tak oni se nedostanou ven ? A co elektrikář ? Lidi vybírají vylučovací metodou ano/ne od prvního k poslednímu. Tedy první má šanci největší poslední nejmenší. většina postav jsou statické figury. A ten závěr ? postapo s happyendem. Proč ?

plakát

Mama (2013) 

Nuda. Nuda. Podprůměrnej místy až trapnej horor s happy endem. Horor pro děti. Dobrý komentář: dudek