Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (31)

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Amelie je bláznivá dívka a koná bláznivé věci. Je to krásně zpracované jak vizuálně tak skvělý soundtrack. Přijemný film.

plakát

Bad Taste - Vesmírní kanibalové (1987) 

Film je natočen s velice primitivními a absolutně nerealistickými efekty a lidmi kteří se snaží hrát ale právě toto na tom filmu vyvolává tu úžasnou podívanou u které se často zasmějete...

plakát

Black Moon (1975) 

Je to jako sen ve snu.

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

Úžasná brutální a zároveň komediální podívaná ve které protečou hektolitry filmové krve,ale zároveň má film i hrozně vtipné chvilky(např.: s tím dítětem), Peter Jackon prostě umí úžasnou podívanou ať se to vezme z jakéhokoliv hlediska...

plakát

Bratr 2 (2000) 

Danila, Ruský hrdina který dokáže sestavit pušku z trubky, dřeva a hřebíků! "Are you gangsters? Nyět we're Russians!"

plakát

Brazil (1985) 

Film o jednom snílkovi

plakát

Denchu Kozo no boken (1987) 

Nemůžu uvěřit, že právě v tomhle vidím myšlenku Matrixu.

plakát

Den poté (1983) (TV film) 

Je to opravdu dosti hrůzostrašné, výbuchy atomových bomb, ta beznaděj potom, ale i tak v porovnání s Threads mi to přijde dost optimistické.

plakát

Destino (2003) 

Není to až tak divné jak by mohl jeden čekat, a ani tak vizuálně krásně zpracované. Dost tomu ubírá, že je to naanimované ve 3D, občas se to tam nepěkně projeví, klasické kreslé formě bych asi dal raději přednost. Každopádně je to zajímavý surrealistický příběh o lásce v Disneyho podání, což ve výsledku zní dost šíleně.