Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (30)

plakát

Smilf (2017) (seriál) 

Velmi, velmi příjemné překvapení. Děj o ničem, ale je natolik prosycen pozitivní energií, že každou epizodu končím s přiblblým úsměvem na tváři. Skvělá oddychovka s obstojnými dialogy, decentním humorem a nádhernou Frankie Shaw.

plakát

Britannia (2018) (seriál) 

Narozdíl od většiny zbytku komentujících (k 29.1.2018), jsem seriál viděl celý. Působí na mě jako kyvadlo. Některé pasáže jsou skvělé, jiné (především scény s Římany) jsou velmi, velmi nudné. Autoři se očividně snažili vybudovat velké tajemno okolo postavy Aula Plautia (David Morrissey), ale moc se jim to nepovedlo. No a po poslední epizodě se ukáže, že celá první série je vlastně pouhý prolog. Co mě však velmi zaskočilo je fakt, že popis obsahu od distibutora vůbec, ale vůbec nekoresponduje s dějem.

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Logika žádná, scénář asi tak na pul stránky. Postavy zcela otupěly ( aspoň jedno "Co to kurva je?" říct mohli ). Suma sumárum - Sakra zábavná akčňárna.

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

Underworld zpět a v plné síle. Po třetím, naprosto příšerném, díle příjemný návrat do starých kolejí. Kate je jako vždy úžasná, a nové postavy - Theo James a India Eisley - nezaostávají. 89 minut filmu oběhlo jako voda. Akční scény Matrixu a prostředí Resident Evilu spolu tvoří společně s historií Underworldu vynikající kombinaci. Těším se na pátý díl víc než na čtrvtý. Haters gonna hate, ale Underworld nezlomí!

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Nechápu to unešení tímhle seriálem. Triky vypadají levně, je jich tam ksakru málo (většinu času se jen bezvýznamně žvaní(někdo tomu říká prostoupení humanitou), což je opravdu to poslední co mě u válečného seriálu/filmu zajimá. Postavy jsou nudné, nevýrazné. Jediná kterou jsem si jsem za celý seriál zapamatoval je poručík z výcviku(David Schwimmer) a to jen díky tomu, že hrál v Přátelích.

plakát

Klub sráčů (2000) odpad!

Viděl jsem to v českém dabingu a ....no, možná v originále by to jednu hvězdičku dostalo.

plakát

Obchodník se smrtí (2005) 

"Na světě je 550 000 000 zbraní. To je jedna zbraň na každého dvanáctého. Otázka je - Jak ozbrojit těch jedenáct?" Hned po úvodní větě jsem začal tušit, že se mi to bude líbit. A měl jsem pravdu. Až do téhle doby jsem netušil, že Nicolas Cage umí hrát. Některé hlášky z filmu se mi zaryly do paměti. A troufám si říct, že zabrali místo vedle "On my daughters wedding day". 90%

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Trvalo velmi dlouho, než jsem odhalil o čem že to vlastně je. A když už jsem to pochopil, stejně mě nadále ubíjeli nudné dialogy a nevěrohodní herci (Snad jen s výjimkou Ladislava Chudíka) . A pointu? Tu jsem tam taky, jaksi, nenašel.

plakát

Četa (1986) 

Charlie Sheen opravdu není herec pro vážné role. Navíc jsem za celou dobu ( i kdyz 2hodinová stopáž je jasné + ), nepochopil myšlenku ( pokud nějaká je). Vlastně jsem se ani nestačil zoorientovat v postavách. Z mého pohledu hodně přeceňovaný snímek.