Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (65)

plakát

Mluv (2004) 

Velice šikovně zpracované téma dívky, jež byla znásilněna, mlčela tak dlouho, dokud nepřišel den, kdy všechno vyšlo najevo!

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Byla jsem docela překvapená, líbilo se mi to, asi proto, že z knihy jsem si téměř nic nepamatovala, kdyby jo, tak by to mělo určitě spoustu chyb! Tak jako všechny filmy podle knih!

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

Příjemně strávené prázdniny, troška lásky, neshod, neštěstí, ale hlavně, že konec dopadl dobře. Woody to prostě umí.

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Užívat do konce svého života, jelikož už zbývá jen málo. Tohle bylo jejich heslo. Myslím, že splnili všechno, co si přáli. Udělat z toho polokomedii byl skvělý nápad. Sedí to tam. Zasmála jsem se. A obsazení hlavních postav skvělými herci tomu filmu ještě přilepšilo.

plakát

Melodie mého srdce (2007) 

Nádherný film, ale přesto mi tam chybělo víc děje. Víc by to chtělo propracovat. Ale pokud se jedná o pointu filmu. Je nezbytné zdůraznit, že téma, které bylo pro film vybráno, bylo skvělé. Sama miluji hudbu, proto mě to nadchlo. 4*

plakát

Štěstí na dosah (2006) 

Will dokázal ve filmu to, že musí věřit a snažit se v lepší budoucnost, ikdyž se mu to párkrát nepodaří, tak skončí štastný. Jedině tím, že bude věřit a snažit se, si všechno vybojuje.

plakát

Skafandr a motýl (2007) 

Nádherný film, aniž bychom zapřeli děj a smutek, který z filmu vychází.

plakát

Sedm životů (2008) 

Líbilo se mi to, moc. Ani se Willovi nedivím, že se takhle zachoval. Když stratí v životě, to co miluje a nemá chut žít dál, tak alespoň věnuje lidem to, co potřebují a nechá je štastně žít. Myslím, že udělal dobře. Akorát mi bylo líto ženy, která se do něj zamilovala. Ale taky ji vlastně zachránil život. 80%

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Krutý film, který v nás zanechá myšlenky, nutí vás přemýšlet. Jak něco takového mohli dělat v minulosti? Čekala jsem happy end, když všichni utíkali zachranovat. Ale přišli pozdě. Dveře se zaklaply. Kdesi z hora, z malého otvůrku se objevil chlapík z maskou a završil konec.