Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Nikdy nebo navždy! A stejně je to i s tímto filmem. Pustíte si ho jednou a hned podlehnete vtipu, sarkasmu, pravdě, lásce, osudu a ironii, které tento film nabízí. Říkáte hlášky, zpíváte si písničky, přehráváte si v hlavě scény, smějete se i když někdy nevíte čemu ... Tento cejch si holt nesete po celý život a žádný správný Čech se ho nezbaví ... Takže lidi, myslím na Vaše dobro, v zájmu svého duševního zdraví, uvědomte si, že pokud se na něj jednou podíváte, už se těchto projevů nezbavíte :)

Faunův labyrint

Faunův labyrint (2006)

Hranice mezi fantazií a realitou bývá často tenká, v případě tohoto filmu snad ani není. Krásný příběh, drsné okolnosti, hořký konec. 10/10

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Nolan to tady opravdu roztočil, není to přehnané, ale je to na efekt, není to smutné, je to dramatické, není to šílené, je to odvážné ... Díky ti :)

Život je krásný

Život je krásný (1997)

Naprosto úžasný film, který si rozhodně pustím znovu, ale musím se víc obrnět, abych ho zase skoro celý neprobrečela. Asi mě k dojímání nutila i ta Italština, prostě nádhera, tleskám. Schindlerův seznam se může jít vycpat ....

Občan Havel

Občan Havel (2007)

"Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí." Také doufám, pane prezidente. A ano, dávám 10/10 hlavně za pana prezidenta Václava Havla a jeho lidskost, no a co!

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Mé cestovatelské srdce plesá a oči pláčou ... Nádherný film s duší a s příběhem, což se nevidí tak často.

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Kultovní záležitost =) Jelikož jsem to viděla poprvé, mám touhu a bažení se na to dívat stále a stále znovu ... A takový pocit z filmu musí být ohodnocen 5* =)

Lady Bird

Lady Bird (2017)

Ano prosím, takto ano. Reálný film o reálných lidech, kde nikdo není perfektní a kde nemáte problém ztotožnit se s postavou. Asi je to film pro podivíny, jelikož když vidím místní hodnocení, nechápu ... Film o holce nejenom pro holky. Většinou mě indie filmy moc neberou, ale Lady Bird se ihned stal filmem, který si budu pouštět často. (95%)