Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (48)

plakát

Outsider (2020) (seriál) 

Prvních pár epizod vůbec nenaznačovalo, že tohle bude nejzbytečnější seriál z produkce HBO.

plakát

Defending Jacob - Následky škod (2020) (epizoda) 

Předvídatelná scénka v bistru, nuda doma, nuda na sledovačce, po půl druhé hodině stopáže možná další podezřelý ? Uvidíme.. nakonec přichází nová postava, která bude zřejmě i v dalších dílech irelevantní k případu. Táhne se to..

plakát

Betonrauš (2020) 

Tuctovka ve stylu Czech Made Man. Tvůrci si pro reílie k tématu nešli daleko, i proto film ze stránky promyšlenosti působí už od začátku dost naivně, a vůbec tomu nepomohly předvídatelné vtipné scénky a odfláknutý konec.

plakát

Brassic (2019) (seriál) 

Kvalitní britský vidlácký humor. Už dlouho jsem se tak dobře nezasmál, jako u epizody s vykrádačkou v pěstírně. Děkuji janeyfl za titulky.

plakát

Oběť číslo 8 (2018) (seriál) 

Nerozvinuté a nudné charaktery jako z telenovely, se za doprovodu hudby z midi keyboardu, který ještě pamatuje komisaře rexe, motají v kruhu nesmyslných konspirací. První díl mě lehce navnadil, u druhého jsem to v půlce na dobro zapíchnul.

plakát

Fabrika (2018) 

Spousta nesrovnalostí, nepochopitelných mentálních pochodů, oproti tomu výborná kamera a atmosféra. Člověk si až místy říka.. Je tohle v rusku normální?? Konec mě nezasáhnul tak hluboce, jako v případě Bykovova Duraka. Průměr.

plakát

La Trêve (2016) (seriál) 

Solidní vykrádačka The Killing . Tvůrci se podle mého názoru snažili kopírovat i styl budování atmosféry, například pomocí podobného hudebního stylu, v kombinaci s rychlými přechody mezi gradujícími scénami. Kdo viděl oba seriály, podobu si určitě najde, to ale nemění nic na faktu, že se až na pár hluchých míst ve scénáři, jedná o kvalitní počin.

plakát

Il Miracolo (2018) (seriál) 

Úvodní epizoda mě dokázala ukecat, pak už to šlo dolů z kopce.. Vesměs nesympatické postavy a jejich osobní problémy, versus zázrak, který by mohl změnit svět. Tyhle dvě témata se tady znovu a znovu porád dokola melou v jednom obřím mlýnku, do kterého tvůrci občas přisypou nějakou artovou složku v podobě snů, za doprovodu náhodně pouštěných písniček z oldschool jukeboxu. Výsledný maglajz se táhne až do momentu, kdy se u otevřeného konce objevé titulky závěrečné epizody. 50% . Pokud mám porovnat s podobným Italským snímkem, tak např. La grande bellezza je úplně někde jinde.

plakát

Tvůj syn (2018) 

Chuť po pomstě ovládně rozumného a racionálně uvažujícího člověka, a né zrovna všechno jde podle plánu. Ovšem zdrcující pravda z něj udělá rovnou tupé ignorantské hovado.

plakát

Dark - Season 2 (2019) (série) 

Ke konci druhé série jsem si řekl "toto ale ku*va né, znova né !" Stejný chyták na další sezónu, jako byl po skončení jedničky, s tím rozdílem, že dvojka po sobě zanechala nehorázný guláš, který bude ve trojce podáváný s nudlemi a kompotem. Tady už se neví z čeho vařit... končím.